2006-12-26

Щорічний гала-коктейль клубу МВА МІБ

Головна/Новини МІБ/Щорічний гала-коктейль клубу МВА МІБ

 

22 грудня відбувся новорічний гала-коктейль випускників та слухачів програм МВА Міжнародного інституту бізнесу. Цьогорічний захід поставив своєрідний рекорд – випускники всіх восьми генерацій програми Еxecutive МВА, до яких доєднались слухачі та випускники єдиної в Україні програми Іnternational МВА, зібрались разом для того, щоб відсвяткувати Новий рік зі своєю Alma Mater.

 

На бал до Києва завітали майже півсотні лідерів бізнесу з Вінниці, Дніпропетровська, Донецька, Звенигородки, Комсомольська, Маріуполя, Мінська, Миколаєва, Одеси, Херсона та Києва. Всі разом ми згадали основні досягнення року, що минає. Особливий захват і гордість викликало успішне проходження МІБ аудиту Асоціації МВА (АМВА), у результаті якого програми МВА рекомендовано до акредитації цією провідною організацією. Всі привітали Світлану Слатіну, випускницю програми ІМВА 2006 з включенням її до "Списку декану" University of New Brunswick, до якого входять 10 найкращих студентів університету з кампусів університету, розташованих у всіх куточках світу. Цього року була започаткована нова традиція: визначення найкращих викладачів програм ЕМВА та ІМВА. Слухачі програм ЕМВА назвали проф. В.П. Савчука "Професором року" ЕМВА, а у номінації ІМВА переміг О.Й. Окунєв.

Робота МВА клубу набуває нової якості: на балу було оголошено про створення Business Advisory Board, який складатиметься з випускників програм МВА, що сприятиме як удосконаленню діяльності Інституту, так і розширенню мережі контактів та зв’язків спільноти МІБ та укріпленню репутації МІБ у ділових колах України.