2007-01-27

Ювілейний старт програм the Chartered Institute of Marketing (Чартерний Інститут маркетингу, СІМ) у Міжнародному інституті бізнесу

Головна/Новини МІБ/Ювілейний старт програм the Chartered Institute of Marketing (Чартерний Інститут маркетингу, СІМ) у Міжнародному інституті бізнесу

 

26 січня стартувала програма Чартерного інституту маркетингу. 37 нових слухачів програм СІМ розпочли свої заняття за програмами PD (операційний рівень) та PPD (стратегічний рівень). Цього року програми відмічають 10-річчя своєї присутності в Україні.

 

 

Студенти цьогорічної програми працюють у хімічній, телекомунікаційній, банківській, тютюновій, харчовій та фармацевтичній галузях, у рекламному і консалтинговому бізнесі. Серед наших клієнтів представники таких компаній як Reckitt Benckiser LLC, Астеліт, Raiffeisen Bank Aval, Daewoo Electronics HUDSON, Grey International, БAT, Артеріум, Manzaro Global Ventures, MASMI, Ratiopharm, Аlcatel, Київстар, Ерман та інші.

За 10 років свого існування в Україні єдиний Акредитований навчальний центр Чартерного інституту маркетингу випустив більш як 400 фахівців та управлінців-

маркетологів, які нині є рушійною силою багатьох українських та міжнародних компаній.

Міжнародний інститут бізнесу – один з найбільших у Центральній та Східній Європі акредитованих навчальних центрів СІМ. Діяльність нашого навчального центру спрямована на те, щоб зробити кращі міжнародні професійні стандарти найвищими професійними стандартами в Україні і у такий спосіб сприяти виходу України на глобальний ринок.

Випускники і студенти програм СІМ виступають носіями кращого світового досвіду, технологій та підходів, які вони впроваджують у свою щоденну діяльність.

Зростання кількості маркетологів, що працюють відповідно до міжнародних стандартів, створює у ділових колах нашої країни критичну масу нових знань і навичок, яка матиме довготривалий позитивний ефект на національне бізнес-середовище та сприятиме швидшій гармонізації практики українського та глобального бізнесу.