2006-11-30

21 грудня о 19:00 у Міжнародному Інституті Бізнесу відбудеться презентація програм The Chartered Institute of Management Accountants (CIMА, Чартерний інститут фахівців з управлінського обліку).

Головна/Новини МІБ/21 грудня о 19:00 у Міжнародному Інституті Бізнесу відбудеться презентація програм The Chartered Institute of Management Accountants (CIMА, Чартерний інститут фахівців з управлінського обліку).

 

Під час презентації будуть обговорені особливості СІМА - першої в світі програми, розробленої у відповідності до міжнародних стандартів освіти Міжнародної Федерації Бухгалтерів (International Federation of Accountants – IFAC, 2003). Учасники зможуть ознайомитись з програмою та перспективами, які відкриваються перед тими, хто отримав міжнародні кваліфікації СІМА.

Програма розрахована на фахівців з вищою освітою, знанням англійської мови та досвідом роботи у сфері фінансів, які бажають розвинути успішну кар’єру у галузі фінансового менеджменту. Навчання в МІБ у наступному семестрі проводитиметься на двох рівнях: Certificate in Business Accounting та Advanced Diploma in Management Accounting. Програма Certificate in Business Accounting має на меті ознайомити слухачів з основними аспектами бізнесу, які впливають на роботу фахівця, що виконує фінансові функції в компанії на операційному рівні. Навчання на рівні Advanced Diploma in Management Accounting надає учасникам комплекс знань з фінансового та проектного менеджменту, що відповідає міжнародним стандартам та є необхідним для ефективного вирішення фінансових питань на управлінському рівні. У програмах CIMA значний наголос робиться на управлінський облік, стратегії та менеджмент. Управлінський облік розглядається як інструмент прийняття рішень щодо розвитку бізнесу.

 

Випускники програми отримують: міжнародну професійну кваліфікацію – одну з найкращих у світі в галузі управлінського обліку; глибокі знання та практичні навички у галузі сучасного фінансового менеджменту, а також у таких сферах, як інформаційні системи, етичні засади ведення бізнесу, лідерство і комунікації, що відповідають сучасним потребам бізнесу; аналітичні та стратегічні навички, які дозволяють визначати та контролювати майбутнє компанії; членство в СІМА, яке дозволяє користуватися привілеями асоціації й мати доступ до численних та різноманітних ресурсів і досліджень СІМА; міжнародний диплом, який служить підтвердженням високої якості отриманих знань, а також звання АСМА (Associate of the Chartered Institute of Management Accountants), яке зробить вас бажаним кандидатом на зайняття важливих керівних посад в компаніях як в Україні, так і за кордоном.

Зареєструватися на презентацію можна тут, а також:

за тел. (044) 456 – 3700, за адресою електронної пошти: cima@iib.com.ua,

Контактна особа: Світлана Вилегжаніна