2006-11-13

9-11 листопада в МІБ пройшов семінар "Планування, відбір та оптимізація чисельності персоналу", який є частиною нового багатомодульного інтегрованого практикуму "Система управління людськими ресурсами компанії – практичні аспекти".

Головна/Новини МІБ/9-11 листопада в МІБ пройшов семінар "Планування, відбір та оптимізація чисельності персоналу", який є частиною нового багатомодульного інтегрованого практикуму "Система управління людськими ресурсами компанії – практичні аспекти".

 

Протягом семінару учасники розглянули процеси планування людських ресурсів на підприємстві, методи оптимізації чисельності персоналу та, на підставі отриманих інструментів, прорахували показники для своїх компаній, розглянули практичні приклади оптимізації методів пошуку персоналу (від пошуку власними силами до аутсорсінгу), прорахували витрати та коефіцієнти повернення витрат по кожному з кандидатів на певну посаду, розглянули практичні аспекти впровадження системного підходу до процесів пошуку та відбору персоналу, а також шляхи оптимізації вже існуючої на підприємстві системи пошуку.

 

Викладачі програми – це практики зі значним досвідом роботи у сфері HR:

Інна Мокровольська – Керівник Департаменту управління персоналом компанії Астеліт, ТМ life:).

Досвід роботи в сфері управління персоналом більше 8 років. Працювала у великих міжнародних компаніях, таких як Coca-Cola Amatil Ukraine Ltd, British American Tobacco Ukraine. Спеціалізується з питань розробки й реалізації стратегії й процесів у компанії в області управління персоналом, оцінки й розвитку персоналу, комунікаціями в компанії й створенні програм мотивації персоналу.

Голушко Олександр - Керуючий партнер рекрутингового агентства "PERSONNEL". Досвід роботи у рекрутингу більше 13 років.

Спеціалізується на проведенні тренінгів по таких темах як хедхантінг, спеціалізований відбір персоналу, техніки інтерв’ювання та інших. Виконавчий президент Української Рекрутингової Асоціації. Автор більше 40 публікацій у діловій пресі України.

Людмила Батенко - к.е.н., доцент, магістр бізнес-освіти (університет економіки й права Екс, Марсель, Франція), диплом Європейського фонду розвитку менеджменту, сертифікований менеджер з управління якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA, директор Центра продуктивності МІБ. Керівник програм і корпоративних тренінгів в області управління виробництвом (управління витратами, організації й нормування праці, оптимізації чисельності персоналу, проектного менеджмента). Стажування й навчання в Академії контролінгу (Мюнхен), London Business Scholl, Kellogg School of Management (США), The Management School of Lancaster University (Великобританія), REFA (Німеччина). Автор численних публікацій з операційного менеджменту (у т.ч. підручники "Управління проектами", "Операційний менеджмент").

У семінарі також прийняв участь Дмитро Козлов – керівник напрямку аутсторсінгу компанії "АНКОР", м. Київ.

Серед учасників семінару були HR-директори та власники провідних українських та міжнародних компаній.

Нагадуємо, що наступний модуль "Розвиток персоналу як невід’ємний елемент сучасної системи менеджменту" багатомодульного інтегрованого практикуму "Система управління людськими ресурсами - практичні аспекти" відбудеться 1-2 грудня 2006 р.

Програма розроблена спільно з фахівцями в області управління людськими ресурсами бізнес-школи коледжу ім. Грента МакЮена (Edmonton, Alberta, Canada)

За умови успішного проходження всіх модулів і фінального тестування випускники програми одержують сертифікат бізнес – школи коледжу ім. Грента МакЮена (Edmonton-Alberta-Canada) і сертифікат МІБ.

Отримати додаткову інформацію або зареєструватися на участь у програмі можна тут, або по тел. 456-37-00, електронній пошті: marketing@iib.com.ua.

Контактна особа: Майя Кічук.