2006-11-24

Міжнародний інститут бізнесу виступає партнером конференції "Мотивація персоналу: стратегії, тактика, інструменти"

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу виступає партнером конференції "Мотивація персоналу: стратегії, тактика, інструменти"

 

Міжнародний інститут бізнесу запрошує Вас відвідати конференцію "Мотивація персоналу: стратегії, тактика, інструменти", яка організована нашим партнером, всеукраїнським журналом "Обучение персонала" та проектом TRAINING.COM.UA. Ви маєте шанс отримати стипендію на участь у 2-денному семінарі-практикумі "Управління людськими ресурсами в контексті стратегії бізнесу".

Розвиток людського капіталу – один з ключових факторів збільшення вартості бізнесу. Саме тому МІБ підтримує конференцію і надає учасникам можливість ознайомитись з освітніми можливостями, які ми пропонуємо. Один з учасників конференції отримає стипендію на участь у семінарі-практикумі "Управління людськими ресурсами в контексті стратегії бізнесу", який відбудеться на початку наступного року.

З детальним списком учасників та їх доповідями, а також з детальною інформацією про хід підготовки до конференції Ви можете ознайомитись на сайті www.HRevent.com.ua.