2006-09-25

Старт програми СІМА

Головна/Новини МІБ/Старт програми СІМА

 

 

22 вересня у Міжнародному Інституті Бізнесу (МІБ), одному з найбільших cхідно-європейських навчальних і екзаменаційних центрів міжнародних професійних організацій, стартує сертифікатна програма Чартерного Інституту Фахівців з Управлінського Обліку (The Chartered Institute of Management Accountants, CIMA).

 

Навчання за програмою розпочнуть16 лінійних менеджерів та керівників середньої ланки таких компаній як: Ernst&Young Ukraine, CitiBank (Ukraine), Coca-Cola Beverages Ukraine, Avis Rent-a-Car & Fleet Services Ukraine, UMC, RG Data Ukraine, Millenium Capital, Видавництво "Reader’s Digest", Союз-Віктан, Агрокомбанк.

Програма СІМА – визнана в усьому світі освіта з фінансового менеджменту, направлена на розвиток навичок приймати управлінські рішення на основі аналізу фінансової діяльності компанії. СІМА першим у світі розробив навчальні програми у відповідності до міжнародних стандартів освіти Міжнародної Федерації Бухгалтерів (International Federation of Accountants – IFAC, 2003). Значний наголос у ній робиться на управлінський облік, стратегії та менеджмент. Управлінський облік розглядається як інструмент прийняття рішень щодо розвитку бізнесу.