2006-09-28

Триває реєстрація на цикл семінарів "Сучасні методи ефективного управління виробництвом"

Головна/Новини МІБ/Триває реєстрація на цикл семінарів "Сучасні методи ефективного управління виробництвом"

 

Єдиний в Україні цикл семінарів, що представляє слухачам комплекс сучасних методів і інструментів для підвищення ефективності виробництва й рішення актуальних проблем в операційній сфері бізнесу.

Всесвітньо визнані підходи й концепції. При розробці циклу семінарів використовувалися матеріали німецького інституту організації праці й виробництва REFA, консалтингових фірм ORTIM і SDZ (Німеччина), а також ряду американських, японських і європейських компаній. Викладачі програми сертифіковані провідними міжнародними організаціями з управління якістю, проектному менеджменті, логістиці й організації праці.

Практика застосування наших підходів на провідних українських підприємствах. Викладачі мають успішний досвід роботи, консалтингу й проведення навчальних програм для таких компаній: корпорація "АГРО-СОЮЗ", АТ "КГМК КРИВОРІЖСТАЛЬ", ВАТ "Оболонь", ВАТ "ФАРМАК", пивзаводи компанії „Cан-Інтербрю Україна", ВАТ „Запорізький трансформаторний завод", "Ядзакі", ГК „Фокстрот" та ін.

Інтерактивний характер проведення, який передбачає широкі дискусії, обмін думками, індивідуальну роботу й роботу в командах за рішенням практичних завдань і ситуацій, презентації учасників програми, запрошення керівників провідних підприємств для обміну прогресивним досвідом.

Отримати додаткову інформацію або зареєструватись на семінар можна:

за тел. (044) 456-37-00,

електронною поштою: Tatyana.Mudrak@iib.com.ua

Контактна особа: Мудрак Тетяна