2006-10-09

МІБ виступив партнером Європейського PR конгресу "Стратегічний PR. Від репутації бізнесу - до іміджу країни"

Головна/Новини МІБ/МІБ виступив партнером Європейського PR конгресу "Стратегічний PR. Від репутації бізнесу - до іміджу країни"

 

 

4 – 5 жовтня вперше в Україні відбувся Європейський PR конгрес "Стратегічний PR. Від репутації бізнесу - до іміджу країни". Міжнародний інститут бізнесу (МІБ), партнер цього заходу, надав переможцю Першого національного конкурсу PR-проектів "Pravda Awards" спеціальний приз - стипендію на навчання за програмою Чартерного Інституту Public Relations (CIPR, Велика Британія) у МІБ.

 

МІБ – перша в Україні бізнес-школа, яка не лише визнала зв’язки з громадськістю як професію, але й сприяє впровадженню міжнародних стандартів і практик у вітчизняну PR-індустрію. У 2004 році в Інституті відкрито Акредитований навчальний центр CIPR. Надання стипендії на навчання за програмою - це вагомий внесок у розвиток галузі зв’язків з громадськістю та впровадження міжнародних стандартів як у професію, так і інформаційне поле нашої країни.

Олександр Мертенс, Президент МІБ, та Тоні Бредлі, Президент CIPR особисто вручили сертифікат на право стипендії Арині Натовській представнику компанії PRP Ukraine, переможцю "Pravda Awards" у категорії "Найефективніша PR-кампанія".

У конгресі взяли участь понад 200 провідних представників PR-індустрії України та закордону. Подія була організована та проведена Українською асоціацією зв’язків з громадськістю (UAPR), співзасновником якої є МІБ. Конгрес підтримали такі провідні міжнародні професійні асоціації як Чартерний Інститут Public Relations (CIPR) та Міжнародна організація консультантів у галузі комунікацій (ICCO), а також Міністерство Закордонних Справ України.