2006-05-19

Вручення дипломів у київському кампусі канадського коледжу.

Головна/Новини МІБ/Вручення дипломів у київському кампусі канадського коледжу.

 

 

У Міжнародному інституті бізнесу (МІБ) 20 травня 2006 року вручено 20 дипломів коледжу ім. Грента МакЮена (Канада) випускникам програми з менеджменту. МІБ – офіційний провайдер цієї програми в Україні.

 

Цього року до 200 випускників програми кар’єрного росту доєднались ще 20 менеджерів, які представляють харчову промисловість та будівництво, автомобільну галузь та сервіс, торгівлю.

В середньому 30% випускників програми покращують свої доходи та посади ще під час навчання. Серед роботодавців, які „полюють" на випускників такі лідери вітчизняного та міжнародного бізнесу, як компанії МТІ, „Шкода", Deloitte&Touche.

У церемонії вручення дипломів взяли участь: Її Високоповажність Абайна М. Данн, Посол Канади в Україні, д-р Майк Генрі, Заступник декана Школа Бізнесу, Коледж МакЮена, д-р Хенрік Стернічук, Голова Наглядової Ради Міжнародного Інституту Бізнесу, д-р Олександр Мертенс, Президент Міжнародного Інституту Бізнесу, рідні і близькі випускників.

Міжнародний Інститут Бізнесу - МІБ (www.iib.com.ua ) – єдиний в Україні провайдер канадських дипломних програм та міжнародних професійних кваліфікацій. Окрім того, МІБ, єдиний в Україні, має кампуси двох канадських університетів: коледжу Грента МакЮена та Університету Н’ю Брансвік (University of New Brunswick, Канада). З 1998 року коледж ім. Грента МакЮена здійснює свою дипломну програму з менеджменту в Україні. З 2005 року МІБ та Університет Н’ю Брансвіка (University of New Brunswick, Канада) пропонує міжнародну програму МВА, випускники якої отримують два дипломи – МІБ та University of New Brunswick. Партнерами МІБ з міжнародних професійних кваліфікацій є: СІМ (Привілейований інститут маркетингу, Велика Британія), MRS (Товариство з маркетингових досліджень, Велика Британія), CIMA (Привілейований інститут фахівців управлінського обліку, Велика Британія) та CIPR (Привілейований інститут зв’язків з громадськістю, Велика Британія).

Коледж ім. Грента МакЮена (Grant MacEwan College, Канада, www.macewan.ca ) входить до п’ятірки кращих коледжів Канади і щорічно навчає 50000 студентів з різних країн світу. Коледж пропонує як 60 дипломних програм з менеджменту та бухгалтерського обліку, природничих, соціальних та гуманітарних наук