2006-03-29

Програми Парку управлінських технологій високо оцінені учасниками!

Головна/Новини МІБ/Програми Парку управлінських технологій високо оцінені учасниками!

 

 

Цикл програм продовжить семінар "Структурування організації для досягнення стратегічного результату. Розподіл ресурсів і дизайн процесів", який відбудеться 7-8 квітня.

 

24-25 березня в Міжнародному інституті бізнесу з успіхом пройшов семінар по стратегічному управлінню "Механізм планування стратегічних цілей и стратегічних дій компанії. Стратегічний план".

Під час семінару були розглянуті різні точки зору на процеси стратегічного управління у компанії, з очевидною демонстрацією залежності ефективності стратегічного планування від адоптації до специфічного контексту діяльності фірми. Програма була розроблена на основі реальних українських прикладів.

Концептуально, програми ПАРКу представляють собою логічний цикл: від постановки процесу стратегічного планування до моніторингу впровадження стратегії на підприємствах, дозволяє учасникам отримати комплексні знання і придбати відповідні навички.

Ефективність такого підходу в розробці програм підтверджується тим фактом, що 90% учасників першого семінару висловили намір продовжити навчання на наступних програмах. Подібна лояльність слухачів також є високою оцінкою якості наповнення і роботи тренера!

Детальная інформація про програми ПАРКу: www.iib.com.ua/park