2006-02-07

10 лютого в МІБ відбудеться третє засідання бізнес-клубу "Управлінський облік і бюджетування".

Головна/Новини МІБ/10 лютого в МІБ відбудеться третє засідання бізнес-клубу "Управлінський облік і бюджетування".

 

Організаторами Бізнес-клубу є:

Міжнародний інститут бізнесу,

"Школа бюджетування професора Савчука"

і журнал "Справочник экономиста".

Тема 3-го засідання:

"Розробка бюджету підприємства: річне й місячне бюджетування"

 

Ключові блоки питань: 1) Зв’язок стратегії з бюджетуванням; 2) Діалектика взаємодії річного й місячного бюджетів; 3) Факторний аналіз виконання бюджетів; 4) Організаційні процедури бюджетування.

Бізнес-клуб — це некомерційна ділова зустріч керівників і фахівців українських компаній, які вже використовують або впроваджують у практику управління дві взаємодоповнюючі технології оперативного контроллінгу — управлінський облік і бюджетування.

Модератор 3-го засідання:

Володимир Савчук

Експерти засідання:

Владислав Толкач - Controller’s Master (CA), директор Академії Контроллінгу (Росія), провідний тренер і консультант бізнес-школи ІПМ (Мінськ). Має багатий практичний досвід реалізації навчальних і консалтингових проектів в галузі контроллінгу, управлінського обліку, Balanced Scorecard і стратегічного менеджменту в Росії, Білорусі та Україні.

Тетяна Комарова - Фінансовий директор регіональної дирекції „Вімм-Біль-Данн Україна", консультант з управлінського обліку та бюджетування: система стратегічних, річних, оперативних бюджетів, звітності й оперативних KPI, інвестиційний менеджмент.

Роман Джафаров – заступник фінансового директора концерну "Основа", має досвід впровадження системи бюджетного управління у великому українському холдингу (30 підприємств).

УМОВИ УЧАСТІ: Участь у бізнес-клубі безкоштовна. Для реєстрації Вам необхідно заповнити анкету, яка є „перепусткою" для участі в бізнес-клубі.

Електронний варіант анкети

Третє засідання бізнес-клубу заплановано на п’ятницю, 10 лютого 2006 року. (Ви отримаєте запрошення з повною інформацією після обробки Вашої анкети).

Зі всіх питань щодо участі в бізнес-клубі просимо Вас звертатися

до Вадима Стегайла: (044) 456-37-00; marketing@iib.com.ua