2005-12-26

Фото-підбірка "Обличчя та подіїї МІБ - 2005"

Головна/Новини МІБ/Фото-підбірка "Обличчя та подіїї МІБ - 2005"

 

МІБ вітає всіх свої клієнтів, партнерів та друзів з Новим роком та Різдвом Христовим!!!

Ми бажаємо Вам всіляких успіхів в новому 2006 році, наснаги в підкоренні нових вершин у Вашій кар’єрі та бізнесі.

Пропонуємо Вам переглянути найяскравіші для нас миттєвості 2005 року

Відомий в Україні фахівець із зв’язків з громадськістю, PR-гуру Мартін Нанн виступає на засіданні МВА-клубу МІБ. (січень).

Академічний віце-президент МІБ Олександр Мертенс та HR-директор ГК "Фокстрот" Марина Зеленкова з почесним дипломом клієнта МІБ. (лютий)

Запрошені фахівці з Угорщини - Барі Реомі та Андреас Антонопулос - під час корпоративної програми МІБ із стратегічного маркетингу для компанії КИЇВСТАР. (травень)

Випускників 6-ї когорти Канадської програми бізнес-менеджменту МІБ привітав Дональд Бенкс, Радник Посольства Канади (травень).

Увага провідних викладачів МІБ прикута до студентів ЕМВА, які захищають свої дипломні проекти. (червень)

Виступає один із провідних професорів МВА МІБ Володимир Савчук. (червень)

Радісні миттєвості під час чергового випуску програм другої вищої освіти УПБА (червень).

Засідання Громадської колегії Фонду держмайна України. В Президії - Голова ФДМУ Валентина Семенюк та Президент МІБ Михайло Крікунов. (вересень)

Сергій Зарубін, віце-президент МІБ з програм для бізнесу виступає в якості експерта на 1-му засіданні Бізнес-клубу "Управлінський облік та бюджетування". (жовтень)

Директор програми ЕМВА Людмила Панченко спілкується з потенційними студентами під час проведення World MBA Tour в Києві - заході, на якому МІБ виступив провідним національним партнером від бізнес-освіти. (листопад)
Провідний викладач МІБ з операційного менеджменту Людмила Батенко та директор з персоналу ВАТ "Запоріжтрансформатор" Юлія Перун під час урочистого закриття корпоративної програми для цієї компанії. (грудень)
Церемонія першого спільного випуску британських кваліфікаційних програм з маркетингу в МІБ - CIM, CIPR, MRS. (грудень)