2006-01-30

ПАРК ПОЧИНАЄ ЦИКЛ ДОСЛІДЖЕНЬ

Головна/Новини МІБ/ПАРК ПОЧИНАЄ ЦИКЛ ДОСЛІДЖЕНЬ

 

Парк управлінських технологій починає цикл досліджень стратегічного досвіду українських підприємств і запрошує керівників компаній прийняти в ньому участь.

 

Мета дослідження – допомогти компаніям, які динамічно розвиваються, уникнути помилок у процесі організаційної побудови і розвитку, а також у спробах застосувати на практиці сучасні моделі стратегічного управління, такі як, наприклад, система збалансованих показників.

Учасникам досліджень впродовж року буде висилатись щоквартальний звіт про проведенні дослідження. Він буде включати у себе детальний опис досвіду десятків українських підприємств у розвитку систем планування і показників результативності, ефективних організаційних структур і систем контролю за виконанням планів.

Компанії, які приймають участь у дослідженнях, отримують можливість впродовж року відвідувати всі навчальні програми ПАРКу на спеціальних умовах – 20% знижки за кожного учасника семінару.

Більш детальну інформацію про дослідження Ви можете отримати у менеджера Парку управлінських технологій - Тетяни Романик

park@iib.com.ua

(044) 456-37-00

Про ПАРК та його програми Ви можете довідатись тут