2005-12-05

Урочиста церемонія випуску британських програм МІБ

Головна/Новини МІБ/Урочиста церемонія випуску британських програм МІБ

 

 

4 грудня в Міжнародному інституті бізнесу відбулася яскрава та неординарна подія - церемонія випуску британських кваліфікаційних програм CIM, CIPR та MRS.

Під мелодійну музику Вівальді у виконанні струнного квартету Київського вищого музичного училища ім. Глієра дипломи професійних британських асоціацій отримали перші випусники програми з маркетингових досліджень MRS Advanced Certificate in Market and Social Research та програми із зв’язків з громадськістю CIPR Professional Diploma in Public Relations, а також чергові випускники програм с маркетингу CIM. Випускники CIPR також отримали сертифікати членів Української асоціації Public Relations (UAPR) від Мартіна Нанна (широко відомий в Україні PR-фахівець, один з засновників UAPR та провідний викладач програми CIPR МІБ).

 

Урочисті промови випускників, викладачів, представників адміністрації Інституту та запрошених гостей створили теплу дружню атмосферу в залі. А присутність на церемонії почесних гостей з Лондону - офіційних представників CIPR (голови екзаменаційної ради Сьюзен Вольстенхольм та керівника департаменту кваліфікацій CIPR Джеймса Петрі) додала цьому заходу дійсно міжнародного статусу.

Головною думкою, яка лунала цього вечора в конференц-залі МІБ, було те, що кожен, хто в цей день отримав професійний диплом, приєднався до еліти маркетингової та PR-професії Європи та взяв на себе відповідальність гідно представляти себе як справжнього професіонала, свою компанію та Україну в цілому.