2005-09-07

11 жовтня в МІБ відбудеться відкрита презентація нового семінару професора Савчука В.П. "Інтегрований ризик менеджмент – комплексна технологія управління бізнесом".

Головна/Новини МІБ/11 жовтня в МІБ відбудеться відкрита презентація нового семінару професора Савчука В.П. "Інтегрований ризик менеджмент – комплексна технологія управління бізнесом".

 

 

Ця навчальна програма орієнтована на топ-менеджерів великих українських підприємств нефінансової сфери: виробничих і торговельних компаній і холдингів.

Семінар є унікальним для ринку освітніх програм України. Дотепер подібні тренінги на ринку України не проводилися. Діяльність навчальних організацій України в частині ризик менеджменту обмежувалася головним чином фінансовими ризиками, що характерно для банків. Даний семінар присвячений ризик менеджменту нефінансових підприємств.

 

У рамках семінару просто й доступно викладаються досить складні питання теорії імовірності й математичної статистики, без яких неможливо повне збагнення ризик менеджменту. Від слухачів семінару будуть потрібні певні зусилля для освоєння нових питань, пов’язаних з одержанням кількісних оцінок.

В рамках презентації Ви зможете дізнатися більше про концепцію семінару, познайомитися з її автором – професором Савчуком В.П. та поставити всі питання, що Вас цікавлять.

Реєстрація на презентацію.

Програма семінару.