2018-03-16

Сучасні правила цифрової трансформації із власником Benoy Романом Фісуном.

Головна/Новини МІБ/Сучасні правила цифрової трансформації із власником Benoy Романом Фісуном.

Сучасні правила цифрової трансформації із власником Benoy Романом Фісуном.

 

16 березня 2018 року в рамках блоку "Побудова ефективної моделі бізнесу" програми, зокрема курсу «Управління бізнес-процесами підприємства»,  до п’ятої і шостої генерацій програм General MBA у карусельному форматі, завітав Роман Фісун — власник і генеральний директор консалтингової компанії Benoy (Україна).

 

Benoy – відома в Україні, країнах СНД та країнах Східної Європи компанія, що пропонує своїм клієнтам автоматизацію,
оптимізацію та розширення можливостей бізнесу через надання консультаційних послуг, і зокрема, консультаційних послуг у сферах ліцензування та супроводу, послуг з впровадження, хотсингу систем SAP, послуг з управління системами та з розробки і інтеграції.

 

Роман Фісун понад 17 років професійно займається експертизою у таких сферах, як експлуатація та проектування IT-систем, IT-консалтинг для промислових підприємств, розробка IT-стратегій та бізнес-пропозицій, цифрова трансформація.

 

Для доповіді спікер обрав актуальну на сьогодні тему цифрової трансформації і розповів слухачам про останні новини диджитал світу та цифрового бізнесу.

 

Початковий блок виступу Роман присвятив хмарним технологіям, великим даним та аналітиці, говорив про штучний інтелект (AI).

 

Левова частина доповіді спікера торкалася не менш актуальної теми інтернету речей (IoT). Фісун Роман не лише розкрив поняття цифрового споживача, розповів про його очікування та поведінку в сфері цифрових технологій (омніканальний шлях покупця, методологія вибору, шляхи вибору відповідно до  тощо), а й приділив велику увагу питанню розвитку каналів взаємодії з клієнтами, презентував цікаву статистику по інтернет-сайтам для здійснення покупок в розрізі груп товарів з України.

 

Спікер розповів присутнім на його виступі про останні зміни в дистрибуції, розтлумачив основні питання, що впливають на галузь цифрових технологій та розповів про цифрові B2B дезінтегратори, підводячи слухачів до відповідних висновків. Зокрема, говорилося про те, що руйнування звичного ринку зумовлює перехід до цифрової комерції і нової цифрової концепції для дистриб’ютора, що включає в себе переосмислення не лише бізнес-моделі та бізнес-процесів, а й необхідності використання зовсім нового формату взаємодії з колегами, клієнтами, іншими діловими партнерами.

 

Розповідаючи про омніканальну систему управління Роман зауважив, що об’єднання і гармонізація на єдиній платформі розрізнених процесів продаж, сервісу, маркетингу і каналів комунікацій круг клієнта дозволяє сформувати єдиний профіль клієнта, створити правильні мікро-сегменти та надати клієнтам персональний сервіс.

 

На завершальному етапі виступу слухачі групи разом зі спікером проаналізували основні світові тренди в e-commerce та розглянули основні інструменти персоналізації.

 

IMG 9007

IMG 9004

IMG 9003