2018-05-20

Практики багато не буває: digital-експерти поділились досвідом зі слухачами програми Diploma in Professional Marketing.

Головна/Новини МІБ/Практики багато не буває: digital-експерти поділились досвідом зі слухачами програми Diploma in Professional Marketing.

Днями до слухачів програми Diploma in Professional Marketing, яку МІБ реалізує на правах ексклюзивного навчального центру The Chartered Institute of Marketing в Україні, знову приходили запрошені спікери, які ділилися власним досвідом та робочими кейсами з групою.

 

Цього разу було запрошено троє спікерів.

 

KulikovaПершою була Оксана Куликова – директор по маркетингу в METRO Cash&Carry Україна. Оксана розповідала про досвід METRO в управлінні життєвим циклом клієнта, про перехід на цифрові каталоги та про унікальні алгоритми персоналізації не для сегменту покупців, а для кожної окремої людини, які було розроблено та впроваджено саме для METRO Cash&Carry Україна. Також Оксана розповіла слухачам, як саме мережа гіпермаркетів переходила з друкованих рекламних матеріалів на цифрові інструменти просування продукції, та де в Україні було вперше знято з роботи промо-журнали METRO і як це спрацювало.

 

 

AvtonomovaТрохи згодом завітала Уляна Автономова – виконавчий директор у Sensorama Academy. Уляна розповідала про віртуальну та доповнену реальність, а також про іммерсивні технології та про те, наскільки сильно це впливає на продажі і як допомагає маркетингу. Уляна демонструвала багато кейсів та відео-роликів із власної практики та досвіду партнерів, що дало змогу слухачам програми CIM наочно роздивитися доповнену та віртуальну реальність як інструмент Digital Strategy компанії.

 

 

 

 

В продовженні учбового модулю завітав і Дмитро Грушевський – бізнес директор у Publicis One Ukraine. Дмитро підготував змістовний виступ про digital-інструменти в маркетингу, який доповнив багатьма кейсами із власної практики. Так він розповів про офф-лайн вечірку, яка передувала запуску онлайн-сторінки у популярних соціальних мережах і про те, як це спрацювало. 

 

GrushevskyНаступним кейсом стала рекламна кампанія алкогольного напою і те, який саме крок було здійснено задля того, аби втримати відвідувача сайту разом з брендом на 35 хвилин і навіть більше.

 

А ще розглядали реаліті-шоу, як засіб просування товару та бренду самими ж покупцями та клієнтами і роль у цьому безкоштовних інтернет ресурсів.

 

Загалом, насичено та змістовно провели вихідні слухачі програми: слухали, дивилися, тренувалися у підгрупах, опрацьовували матеріал та закріплювали нові знання.