2018-08-13

Триває набір слухачів на британську професійну програму з маркетингу CIM в Києві.

Головна/Новини МІБ/Триває набір слухачів на британську професійну програму з маркетингу CIM в Києві.

Бізнес-школа Міжнародний інститут бізнесу є єдиним в Україні акредитованим навчальним центром CIM (The Chartered Institute of Marketing) з 1997 року, і за 21 рік реалізації програм успішно випустила вже сотні кваліфікованих маркетинг-фахівців.

 

The Chartered Institute of Marketing (Великобританія) є незалежним об'єднанням, якому довіряють фахівці з усього світу. CIM – це доступ до неперевершених ідей, інсайтів і ресурсів, зібраних для того, щоб допомагати маркетологам переходити від діагностики проблем до практичних рішень.

 

Понад сто років свого існування The Chartered Institute of Marketing надає всебічну підтримку в розвитку маркетологів, креативних команд, керівників та професії в цілому.

 

Спільнота CIM має дуже широку і різноманітну мережу учасників і є на сьогоднішній день не тільки найбільшим професійним об'єднанням маркетологів, а й найвпливовішим у світі. Навчальні центри Королівського інституту маркетингу розташовані в 36 країнах на всіх континентах.

 

Місією Королівського інституту маркетингу є визнання маркетингу як ключової функції в бізнесі, яка грає найважливішу роль в досягненні загального результату, і роль CIM – бути каталізатором цього процесу.

 

CIM існує, щоб розвивати професію маркетингу і продажів, підтримувати професійні стандарти і підвищувати кваліфікації практикуючих фахівців, що дозволить їм дати виняткові результати для своїх компаній. Королівський інститут маркетингу досягає цього шляхом надання членства, реалізації кваліфікаційних програм для фахівців і організацій зі всієї земної кулі.

 

Команда викладачів програм британського Королівського інституту маркетингу в МІБ – це група практикуючих професіоналів, сертифікованих викладачів The Chartered Institute of Marketing. Своїм завданням вони ставлять не тільки викладання навчального матеріалу CIM та його роз’яснення на конкретних прикладах з українського чи міжнародного бізнесу, а й підготовку слухачів до здачі кваліфікаційних робіт.

 

Серед викладачів програми CIM в МІБ:

  • Ярослав Гуменюк, маркетинг директор ПУМБ, що має близько 20 років досвіду роботи в сфері маркетингу в компаніях різних галузей;
  • Лідія Пащук, бізнес-консультант, експерт Всесвітнього банку та міжнародних асоціацій;
  • Олександр Катков, директор зі стратегії в рекламному холдингу AGAMA Communications, який накопичив вже понад 15 років досвіду в маркетингу та рекламі;
  • Лідія Морозова, засновниця маркетингового агентства повного циклу Lati Agency, яка має 12 років професійного досвіду в українських та міжнародних компаніях.

 

Наразі триває прийом вступних документів на програму CIM – Diploma in Professional Marketing, з початком навчання 22 вересня 2018 року.

 

Навчання на програмах The Chartered Institute of Marketing - це ефективні інструменти, сучасні знання та багатий досвід, відібрані і акумульовані CIM. Завдяки бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» є унікальна можливість пройти навчання на найпрестижнішій світовій програмі, не виїжджаючи з України. Зручний розклад занять (по вихідним дням) дозволяє слухачам навчатись, не відволікаючись від професійної діяльності.

 

Маркетологи, які отримали диплом CIM, високо цінуються серед провідних світових роботодавців, оскільки вони впевнені у високому рівні знань і отриманих фахівцями інструментах.

 

Детальніше про програму можна дізнатись тут чи за тел. 0675248949, 0445850033.