2018-11-14

Майстерня рішень з Оленою Рижковою на тему «Емоційний інтелект - алхімія лідера»

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Оленою Рижковою на тему «Емоційний інтелект - алхімія лідера»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Партнер: ЦеХАБ / Київ

 

Дата: 14 листопада 2018 (середа)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29, ЦеХаб (магазин «Цитрус»)

 

Учасники: власники бізнесу і топ-менеджмент компаній; керівники середньої ланки, представники малого і середнього бізнесу, лідери команд.

 

 

zareg uk

 

Олена Рижкова вважає, що розвиток емоційного інтелекту входить в топ 5 найбільш модних і затребуваних тем для управлінців. Під час співбесіди з кандидатами на менеджерську позицію, HR-и цілком можуть запропонувати заповнити тест EQ і, у разі потреби, пройти навчання.

 

Причини такого ажіотажу абсолютно зрозумілі. І, в першу чергу, обумовлені змінами, якими наповнені будні сучасного менеджера. Непередбачуваність і, як слідство, тривожність вимагають нових форм і методів управління людьми. Додайте до цього зміни тенденцій на ринку праці, де основні битви ведуться вже не за таланти, а просто за людей, і картина стає зовсім ясною.

 

Зростаюча складність змушує лідерів шукати нові підходи для того, щоб досягати цілей компанії. Бізнесу потрібні інновації. А "раби" інновацій не створюють, це прерогатива касти вільних. Управляти "як раніше", на основі підпорядкування, вже не ефективно. Бути винним - вбиває енергію. Емоції - навпроти, дають нам переживання значущості, наповнюють діяльність сенсом і включають креативність. Сучасний лідер має бути подібний до алхіміка, який при допомозі одному йому відомих магічних формул, здатний перетворити олово на золото, а втомленого співробітника у високо ефективного перформера, – стверджує Олена.

 

Регламент: 

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників 

19:00 - 20:30 - «Емоційний інтелект - алхімія лідера», Олена Рижкова 

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

  • Повинен, але чи здатний?
  • Емоційний інтелект - модна тема або реальний інструмент? Чи можна його розвивати?
  • Методики управління собою і іншими;
  • Харизма, вплив і інші сакральні менеджерські знання.

 

rizkova 1Спікер: Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Frankl sense management.

 

Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди. 

 

Вартість участі - 200 грн.

Для випускників та слухачів дипломних програм МІБ надається знижка -50%.

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

 

 

zareg uk