2018-11-05

CIM: підвищення кваліфікації з королівської репутацією

Головна/Новини МІБ/CIM: підвищення кваліфікації з королівської репутацією

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) представляє програму маркетингової кваліфікації СІМ «Diploma in Professional Marketing».

 

Програма викладається англійською мовою, практиками, які є лідерами на галузевому ринку, і дозволяє збагатиться найсучаснішими, перевіреними у всьому світі, практичними інструментами для досягнення ефективних результатів у маркетинговій функції.

 

Програма навчання «Diploma in Professional Marketing» складається з 3 модулів:

 

• Модуль Strategic Marketing

 

В рамках модуля Strategic Marketing, який викладає Ярослав Гуменюк, передбачається вивчення таких аспектів:

 

1. ефективне стратегічне і маркетингове планування в різних галузях;

2. маркетинговий аудит: етапи і інструменти проведення;

3. використання маркетингового плану в умовах обмежених ресурсів;

4. контроль і оцінка ефективності маркетингового плану.

 

Ярослав розповість все: від побудови стратегії до її втілення, про різні способи аналізу ринку і середовища, про те, як застосовувати стратегії до ринку України, сфокусується на різних видах бізнесу, конкурентних стратегіях, схемах, шаблонах, фреймворках, розповість про маркетинговий мікс на всіх етапах роботи з клієнтом, про прайсинг, і навіть розкриє секрети перетворення противника бренду в адвоката бренду.

 

 

• Модуль Mastering Metrics

 

Лідія Пащук викладає модуль Mastering Metrics, який наповнений темами про:

 

1. вимірювання ефективності в маркетингу: метрика і аналітика;

2. різні методи і техніки маркетингових досліджень, вимірювання віддачі від маркетингової діяльності;

3. показники ефективності маркетингу в різних сферах.

 

Маркетинг – це data, а найчастіше аналітичні речі маркетологи просто пропускають. Саме тому СІМ пропонує різні підходи, аналітичні інструменти, ресурси, які постійно змінюються. Під час вивчення модуля слухачі отримають всю необхідну інформацію про маркетингові дані, як їх збирати і де брати, про КPI, що робити з кількісною та якісною інформацією, як проводити маркетингове дослідження і що ж в результаті робити з цією інформацією.

 

 

Модуль Digital Strategy

 

Занурювати слухачів в діджитальну частину маркетингу будуть Олександр Катков і Лідія Морозова, а саме в:

 

1. специфіку активностей в digital-середовищі;

2. планування digital діяльності для залучення, утримання і підвищення лояльності споживачів;

3. оптимізацію каналів комунікації і контенту для досягнення успіху в digital-активностях.

 

«З одного боку, курс СІМ – це знання, досвід, нетворкінг. З іншого боку – це диплом. Це і максимум знань, і підтвердження того, що цими знаннями ви володієте, здавши іспит і отримавши ту академічну частину, яку вимагає стандарт СІМ. Програма, часом, здається надто інноваційною для України, але ж маркетологи повинні бути футуристами. Ми повинні знати і розуміти, пробувати, як що працює, щоб орієнтуватися, що пропонувати споживачеві» - коментує Лідія Морозова.

 

Перевага СIM - це неперевершені гостьові спікери з абсолютно різних сфер, які знають, як пояснити ті чи інші особливості різних ринків і застосування всесвітньо визнаних інструментів та підходів в умовах української економіки. Кожен учасник програми має можливість задати їм будь-яке питання в контексті своєї компанії і отримати експертну відповідь тут і зараз.

 

Всі члени спільноти СІМ мають доступ до баз даних аналітичних звітів по різним ринкам, країнам, секторам. Це досить корисна інформація та свого роду шаблони для ваших компаній.

 

Курс також цікавий тим, що фінальна робота здається на основі вашого власного бізнесу. Після закінчення програми, в разі успішної здачі іспиту, видається диплом Королівського інституту маркетингу міжнародного зразка.

 

Програма СIM постійно аналізує клієнтів і середовища, в яких вони працюють, еволюціонуючи і відповідним чином адаптуючи навчальні плани. Вона розвиває креативне, інноваційне і підприємницьке стратегічне мислення для вирішення міжнародних проблем маркетингу, як того вимагають глобальні роботодавці.

 

Саме тому курс також пропонує виїзні заняття, наприклад, на студії, де практикують інноваційні підходи.

 

Дипломна програма CIM - це твердий фундамент ваших знань, показник успіху і підтвердження своєї кваліфікації в індустрії. Це шанс вивчити найглибші інсайти, поділитися своїм досвідом, знайти приховані рішення безвихідних ситуацій, відшукати однодумців, підтягнути свої навички в різних сферах, досягти вершини майстерності маркетингового мистецтва.

 

Королівський інститут маркетингу в Британії CIM - провідне професійне і найвпливовіше маркетингове об'єднання в світі. Понад 100 років CIM підтримує, представляє і розвиває маркетологів, підвищує рівень знань цілих команд, лідерів галузі і насичує професію в цілому.

 

У світі зростаючої конкуренції і постійних змін дуже складно знайти встановлений показник високої кваліфікації. Завдяки 130 навчальним центрам в 47 країнах світу, Королівський інститут маркетингу заслужив всесвітнє визнання.

 

Акредитований центр CIM в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» має репутацію одного з найкращих навчальних центрів CIM в Східній Європі завдяки високим результатам успішно зданих українцями кваліфікаційних іспитів.

 

Отримавши диплом CIM, у вас є шанс почати думати і діяти поза рамками своєї компетентності і стати частиною професійних команд кращих роботодавців України та світу.

 

Найближчий старт навчання 15 грудня 2018 року, для знайомства з бізнес-школою «Міжнародний інститут бізнесу» та програмою можна прийти на безкоштовну презентацію програми CIM.

 

 

 

За матеріалами ресурсу sostav.ua