2019-02-05

Майстерня рішень з Ярославом Ведмідем. «Digital-маркетинг українською. ВІРУС - Як бренди стали заразними».

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Ярославом Ведмідем. «Digital-маркетинг українською. ВІРУС - Як бренди стали заразними».

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Партнер: ЦеХАБ / Київ

 

Дата: 5 лютого 2019 (вівторок)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29, ЦеХаб (магазин «Цитрус»), 2 поверх.

 

Учасники: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, маркетологи; співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

 


В наші дні компанія, яка має в арсеналі цікавий продукт, власну унікальну торгову пропозицію, за лічені хвилини може донести своє повідомлення до мільйонів потенційних споживачів й перетворитись в крупного гравця бізнесу. Однак, з іншого боку, одна негативна думка (відгук) про продукт може негативно відобразитись на загальних показниках з продажу всієї компанії.


Професійні знання з реагування на зміни стали в наші дні критичним фактором виживання на ринку послуг. У сучасному коловороті ми за день вбираємо інформації більше, ніж наші предки за цілий рік життя. Наш світ зшаленів від швидкості та став значно прозоріше, цікавіше. Саме в такому просторі й виник digital-маркетинг зі всіма своїми колосальними можливостями.

 

РЕЄСТРАЦІЮ ЗАВЕРШЕНО.

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - «Digital-маркетинг українською. ВІРУС - Як бренди стали заразними», Ярослав Ведмідь.

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

• ВІРУС – Як бренди стали заразними.

• Як стати найбільш ефективною діджитал-агнцією України: 10 кейсів агенції, нагороджені преміями WOW DONE AWARDS, EFFIE AWARDS та Best of Contest від КМФР.

 

Запрошений спікер:
vedmidЯрослав Ведмідь – засновник та головний стратег української цифрової агенції POSTMEN. У сфері комунікацій - з 1999 року. Серед клієнтів POSTMEN – Arko Men, Bukovel, EU Neighbours East, Mitsubishi Motors, Lifecell, Земмерінг, Нова Пошта, ПБГ «Ковальська», Планета Кіно, Сільпо, Electrolux, Фонд народонаселення ООН, Danon, WINISEF, Антикорупційна ініціатива ЄС, ГО ЖИТТЯ, МЗС України. На сьогодні в команді агенції працює понад 60 фахівців різних спеціалізацій.

 

 

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.


Контактний телефон: 0445850033, 0675248949