2019-03-13

Старт восьмої генерації слухачів програми General MBA.

Головна/Новини МІБ/Старт восьмої генерації слухачів програми General MBA.

13 березня 2019 року у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» відбувся черговий старт програми General MBA, що реалізується за карусельною моделлю бізнес-освіти©.

Слухачів восьмої генерації привітав віце-президент МІБ Юрій Зеленін. Він розповів про унікальні переваги навчання в МІБ через багаторічну акредитацію бізнес-школи в Association of MBAs (міжнародній асоціації МBА), серед яких: доступ до тренінгів та івентів світового рівня, нетворкінг (online та face-to-face) з кращими викладачами світу, кар’єрні перспективи завдяки вільному доступу до глобальної мережі роботодавців. Через високі вимоги та стандарти на сьогодні лише 2% бізнес-шкіл в світі мають акредитацію АМВА і МІБ серед них. Завершив свою промову Юрій Миколайович побажаннями успіхів у навчанні і просив новобранців не боятися труднощів, долати їх і обов’язково пам’ятати про цілі, які привели їх до МІБ.

 

Питанням організації навчального процесу за карусельним форматом та підтримці бізнес-школою «Міжнародний інститут бізнесу» глобальних трендів бізнес-освіти був присвячений виступ академічного директора, д.е.н., професора Алевтини Кудінової та координатора програми General MBA Інни Логущенко. Зокрема, слухачі буди проінформовані про особливості оновленої програми, методик та інструментів навчання. 

Зосередившись на проблемах та перспективах функціонування бізнесу в нестабільному, невизначеному, складному та неоднозначному середовищі, наприкінці свого виступу академічний директор провела бліц «питання-відповідь».

 

Знайомство слухачів у групі, обмін першими враженнями, відпрацювання навичок поведінки у дискусії було продовжене під час проведення ділової бізнес-симуляції під назвою «Корабельна катастрофа». Бізнес-тренер Олена Рижкова занурила учасників гри у ситуацію, за якої всі опинилися в якості членів команди на пошкодженому судні, яке потопає. Повне знищення корабля неминуче і лише правильно вибудована стратегія порятунку за принципом «тут і зараз» може стати запорукою успішної рятівної операції.

 

Аналіз ситуації та активна залученість слухачів дозволила знайти їм управлінські рішення, протестувати і оцінити різні підходи (або рухатися по пустелі до людей, або чекати допомоги від рятувальників). Учасники отримали необхідний практичний досвід, змогли проявити та оцінити рівень свого лідерського потенціалу, комунікативних здібностей. Кожен зміг зробити висновки і узагальнення, які дозволили виявити власні слабкі місця. Кожен зрозумів, в якому напрямку рухатися, які навички практичної діяльності розвивати, щоб вирішувати управлінські задачі максимально ефективно.

 

В результаті проведених заходів слухачі мали змогу ближче познайомитися, згуртуватися у єдину команду, насититися драйвовим звучанням успіху, ефективності та цілеспрямованості, знайти ресурси для особистого розвитку.

 

Щиро бажаємо успіхів слухачам! Попереду їх чекає багато цікавого: і знайомство з найкваліфікованішими викладачами, і лайфхаки від випускників, і цікаві лекції, завдання та тренінги, контекст яких відповідає актуальним та важливим запитам бізнесу. Нехай атмосфера, яка складатиметься під час навчальних модулів сприятиме стрімкому росту!

gmbq2

gmba6

gmba5

gmba4

gmba1

gmba3