2019-05-20

Майстерня рішень на тему «Масштабування бізнесу без стереотипів. Як ефективно розвинути свій бізнес локально і на міжнародному ринку» з Крістіною Шехайтлі.

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень на тему «Масштабування бізнесу без стереотипів. Як ефективно розвинути свій бізнес локально і на міжнародному ринку» з Крістіною Шехайтлі.

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Партнер: ЦеХАБ / Київ

 

Дата: 20 травня 2019 (понеділок)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29, ЦеХаб (магазин «Цитрус»), 2 пов.

 

Учасники: власники бізнесу і топ-менеджмент компаній; керівники середньої ланки, представники малого і середнього бізнесу, що планують масштабувати свій бізнес.

 

Ринки і країни "відкрилися", можливості є, але є питання: куди краще масштабуватися? Як краще це робити? Як підібрати той інструмент, який буде найбільш ефективний саме для мого бізнесу? Коли франчайзинг, а коли свої філії? Коли варто притягати інвестиції і як при цьому не втратити бізнес і не перейти в найм до інвестора.

 

 zareg uk

 

Регламент:

 

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

 

19:00 - 20:30 - «Масштабування бізнесу без стереотипів. Як ефективно розвинути свій бізнес локально і на міжнародному ринку», Крістіна Шехайтлі

 

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

  • Як визначити чи готовий бізнес до масштабування?
  • Інструменти масштабування: ЗА і ПРОТИ
  • Інвестиції: коли доречно і як з цим інструментом взаємодіяти з мінімізацією своїх ризиків
  • Роль команди в масштабуванні
  • Можливості для масштабування в Україні і у світі. Кейси (українська і міжнародна практика)

 

shehaitliЗапрошений спікер: Крістіна Шехайтлі - засновник і CEO міжнародного агентства по масштабуванню бізнесу BEWEIS, міжнародний бізнес-стратег, експерт з міжнародних і торговельно-економічних питань. Має більше 14 років професійного досвіду, більше 9 років досвіду в області маркетингу, брендингу і стратегії. Серед клієнтів: "Yves Saint Laurent", "Shell", "Mastercard", "BBC", "Dessange" та інші. З 2013 року - незалежний медіа-стратег (Україна, Бельгія, Франція, Канада, Близький Схід). Одна зі 100 видатних жінок 2018 року за версією журналу "Women" і Міжнародної організації ООН.

 

 

 

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949.

 

 

zareg uk