2019-06-04

Вебінар «Чорний лебідь – як керувати у сучасному світі?» з Олегом Демчиком

Головна/Новини МІБ/Вебінар «Чорний лебідь – як керувати у сучасному світі?» з Олегом Демчиком

Організатор: бізнес-школа "Міжнародний інститут бізнесу"

Дата: 4 червня 2019 (вівторок)

 

Початок: 16:00 за київським часом; тривалість 1,5 години

 

Для кого: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу.

 

Тема: Чорний лебідь – як керувати у сучасному світі?

 

zareg uk

Менеджмент повинен керувати бізнесом. А чи працюють класичні інструменти менеджменту у сучасному світі? Як керувати генерацією Z? Чи готові ваші співробітники працювати так, як потрібно менеджменту компанії? Чи готовий менеджмент компанії до приходу «чорного лебедя» і як він буде виходити з кризової ситуації? На вебінарі ми спробуємо знайти відповідь на ці та інші питання, що пов’язані з управлінням сучасною компанією.

 

Основні питання вебінару:

  • Звідки приходить поразка?
  • Коли треба слухати бізнес-аналітика.
  • Антикризовий менеджмент.
  • Картина світу співрозмовника.
  • Ефективний бізнес –результат адекватного сприймання сучасного світу.

 

demchikЗапрошений спікер: Олег Демчик - Президент Клубу професійних переговірників, сертифікований медіатор (Chapman University, USA) , бізнес-консультант. Амбасадор міжнародного проекту Hackathonbridge щодо інтеграції України у європейську спільноту. Має 18-річний досвід формування високоефективних команд, мотивування та досягнення командами надзавдань. Старт-ап менеджер нових напрямків бізнесу в таких міжнародних компаніях як Burda, Edipresse і AtlanticGroup. Автор навчальних методик для дітей по ефективним переговорам і комунікаціям. Учасник волонтерського руху з соціальної адаптації й навчання комунікаційним навичкам вимушених переселенців з зони АТО. Серед корпоративних клієнтів компанії: МАУ, КИЙ АВІА, Запоріжкран (ТМ Konecranes), Миронівський хлібопродукт, PepsiCo, Cersanit, ПУМБ, Укрсиббанк, CREDIT AgricoleBank, Райффайзен Банк Аваль та ін.

zareg uk

Контактний телефон: 0675248949, 0445850033

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Важлива інформація! Посилання для входу на вебінар прийде в листі за годину до трансляції (04.06).