2019-07-11

Майстерня рішень з Максимом Кебасом «Критичне мислення при прийнятті управлінських рішень»

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Максимом Кебасом «Критичне мислення при прийнятті управлінських рішень»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Партнер: ЦеХАБ / Київ

Дата: 11 липня 2019 (четвер)

Початок: 19:00

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29, ЦеХаб (магазин «Цитрус»), 2 пов.

Учасники: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу.

Критичне мислення - це одна з основ виживання в інформаційну епоху: зростаючий інфомаційний потік вимагає аналізу і оцінки.

У професійному та повсякденному житті критичне мислення допомагає думати і працювати більш ефективно й точно, швидко визначати важливе і другорядне, ефективніше вирішувати проблеми, своєчасно приймати управлінське рішення, уважніше і результативніше справлятися з різними завданнями.

В управлінні важливо аналізувати аргументи, швидко визначати ключові ідеї в текстах, виділяти використання доказів і свідчень експертних осіб та фахівців, розрізняти критичні та аналітичні матеріали від інших.

Критичне мислення - це не стільки розумові ресурси, скільки спосіб дивитися на світ і набір навичок, які корисно застосовувати у відповідні моменти.

На зустрічі ми розберемо методологію розвитку критичного мислення як в аспекті соціально-психологічних особливостей людини, так і через технологічний підхід.

 

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - "Критичне мислення при прийнятті управлінських рішень", Максим Кебас

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

  • у які пастки потрапляє керівник під час сприйняття інформації;
  • що необхідно враховувати при обробці інформації; які позиції сприйняття інформації важливо розрізняти управлінцю;
  • які психологічні феномени існують при прийнятті управлінських рішень;

 

kebasЗапрошений спікер: Максим Кебас - бізнес-тренер, консультант з управління командами, змінами та організаційною культурою, фахівець з розвитку критичного та системного мислення. У Максима 19 літній досвід практичної роботи (більше 450 тренінгів і 20 консалтингових проектів) в Україні, СНД, Європі в різних галузях бізнесу (девелопмент, металургія, машинобудування, банкінг, телекомунікації, хімічна промисловість, енергетика, побутова техніка, FMCG, тютюнова галузь, рітейл, виробництво харчових продуктів, фармацевтика і ін.)

Реалізовані проекти в компаніях: Агро-Cоюз, Асоціація водоканалів України, Благовіст, Промінвестбанк, Укрсоцбанк, ДТЕК Україна, АрселорМіттал, Интерпайп, Ельдорадо, Олком, Zarina та ін.

 

Вартість участі: 150 грн, в день заходу – 200 грн.

paynow

paylater

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949