2019-06-29

Викладачі МІБ прочитали курси для Римської Бізнес Школи.

Головна/Новини МІБ/Викладачі МІБ прочитали курси для Римської Бізнес Школи.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» активно підтримує та розвиває свої міжнародні зв’язки. Ми прагнемо не тільки отримати підтвердження якості наших програм у світових акредитаційних організаціях, але й отримати нових партнерів у Європі.

Так, МІБ вже неодноразово відправляв на навчання своїх студентів за кордон до знаних канадських, французьких та австрійських вищих навчальних закладів.

 

Але й наші кваліфікації, курси та майстерність викладачів також цінуються у Європі. Минулого тижня отримувати знання за спеціалізацією «МВА Фінанси» приїхала до нас міс Селія Монтеіро, студентка здвоєної програми з Римською Бізнес Школою.

 

Спеціально для цієї прогами було розроблено два інтенсивні курси, які студентка у форматі тренінгів пройде англійською мовою. По завершенню програми Селія виконає ряд домашніх завдань та складатиме іспити. У разі успішного складання всіх іспитів міс Селія Монтеіро отримає сертифікат Міжнародного інституту бізнесу, а також сертифікований додаток, оцінки з якого будуть додані до всіх інших оцінок міс Монтеіро у Римській Бізнес Школі, і вона зможе отримати омріяний диплом.

 

Ми і надалі розвиватимемо наше партнерство із закордонними бізнес школами, аби запрошувати до наших програм іноземних спікерів та викладачів. Це дозволить нам з одного боку додати більше цікавого та корисного до кваліфікацій МІБ, а з іншого – поділитися безцінним досвідом та глибокими знаннями зі студентами закордонних партнерів. 

IMG 20190613 095803