2019-09-04

Учасники бізнес-бранчу виграли сертифікати на надання знижок на навчання на курсі «Девелопмент нерухомості»

Головна/Новини МІБ/Учасники бізнес-бранчу виграли сертифікати на надання знижок на навчання на курсі «Девелопмент нерухомості»

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» постійно відслідковує сучасні тенденції розвитку бізнесу, щоб організовувати нові курси та семінари для учасників ринку. Як новий, цікавий та перспективний напрям ми ще у 2007 р. виокремили таку професійну сферу діяльності як девелопмент та управління нерухомістю. Центр девелопменту нерухомості МІБ почав реалізовувати перший в Україні сертифікаційний курс підготовки девелоперів у сфері нерухомості, який надавав учасникам знання та практичні навички з підготовки й аналізу рішень щодо відбору проектів, інвестування, залучення джерел фінансування та управління проектами. Такі курси проводилися систематично: двічі на рік, із жовтня 2008 року.

 

У червні 2019 року Школа національних професійних кваліфікацій, що діє при Міжнародному інституті бізнесу, спільно з CP SCHOOL, здійснили перший випуск оновленого та удосконаленого Сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості».

А 3.09.2019 року було проведено бізнес-бранч, присвячений другому набору на Сертифікаційний курс «Девелопмент нерухомості».

 

Загалом, на українському ринку навчальних послуг із девелопменту нерухомості прямих конкурентів нашому навчальному закладу, як і 5-10 років тому, немає.

Отриманням якісної короткострокової освіти з девелопменту нерухомості активно цікавляться девелоперські компанії, фінансові установи, консалтингові фірми, ріелтори і, звісно ж, представники будівельних організацій, які й були присутніми на бізнес-бранчі.

Крім унікальної можливості поспілкуватися з викладачами до початку курсу, серед учасників заходу були розіграні три сертифікати на знижки на навчання.

 

Показником ефективності проведеного заходу стало підписання нових договорів про навчання з майбутніми слухачами Сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості», які остаточно прийняли рішення «гризти граніт» девелоперської науки саме на цій презентації.

7457

7443

7377

7361

7274

7240

7212

7171