2019-10-16

Майстерня рішень з Людмилою Батенко на тему "Реалізація стратегії компанії через призму проектного менеджменту"

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Людмилою Батенко на тему "Реалізація стратегії компанії через призму проектного менеджменту"

Дата: 16 жовтня 2019 (середа), 19:00

 Місце: вул. Верхній Вал 2А (М. Контрактова площа), Grape Hub, 2 пов.

 

Учасники: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня та співробітники компаній.

 

Регламент:

18:30 - 19:00 – Зустріч учасників, вітальна кава;

19:00 - 20:30 – «Реалізація стратегії компанії через призму проектного менеджменту», Людмила Батенко;

20:30 - 21:00 – Відповіді на питання, неформальне спілкування.

 

Багато компаній стикаються з проблемами реалізації своїх стратегічних рішень, починаючи від нерозуміння сутності запропонованої стратегії лінійними керівниками і рядовими співробітниками, конфліктів інтересів окремих підрозділів і завершуючи розчаруванням щодо невідповідності очікувань і отриманих результатів. Ми розглянемо, як за допомогою підходів проектного менеджменту можливо вирішити ці питання. Це допоможе власнику чи топ-менеджменту компанії налагодити більш ефективні процеси впровадження корпоративної стратегії.

 

Основні питання зустрічі:

  • Підтримка стратегії шляхом формування портфелю проектів.
  • Критерії і процеси відбору стратегічних проектів.
  • Завдання проектного комітету в контексті стратегічного управління.
  • Метрики і КРІ в проектному менеджменті.

 

batenkoСпікер: Людмила Батенко - PhD, викладач на програмах МВА в МІБ, професор, сертифікований менеджер по управлінню якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA, практикуючий експерт в області управління виробництвом і управління проектами з досвідом роботи більше 30 років. Людмила реалізувала і провела корпоративні програми і консалтингові проекти в Україні, Росії, Білорусії, Німеччині (зокрема, для компаній "Запорізький трансформаторний завод", "Полтавський ГЗК", " Interpipe", "Нова пошта", "Електролюкс", "Comfy", "Єва", "АТБ", "Екомаркет", "Фармак", "Оболонь", "Леоні", "Ядзакі", "Jokey Plastic" та ін.). Має диплом Європейського фонду розвитку менеджменту. Автор численних публікацій по операційному і проектному менеджменту, в т.ч. підручників "Управління проектами", "Операційний менеджмент".

 

Вартість участі: 200 грн, в день заходу – 250 грн

paynow

bron

Контактний телефон: 0675248949, 0445850033