2019-10-30

Презентація програм МВА від МІБ в Одесі

Головна/Новини МІБ/Презентація програм МВА від МІБ в Одесі

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Бізнес-освіта для сучасного управлінця - це не тільки можливість змінити свою кар’єру чи підвищити прибутковість бізнесу, це перш за все початок особистісних змін. Під час зустрічі ви дізнаєтесь:

  • про переваги отримання бізнес-освіти в Україні;
  • як обрати бізнес-школу;
  • які очікування може задовільнити та чи інша програма МВА.

 

У вас буде унікальна можливість отримати консультацію щодо портфелю програм МВА в МІБ, щоб обрати програму навчання згідно вашого професійного досвіду та планів на майбутнє.

 

Дата: 30 жовтня 2019 (середа), 18:30

Локація: Одеса, БЦ «Wall Street», пр. Віце-Адмірала Жукова, 12, 1 поверх, конференц-зал

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня

 

zareg uk

Регламент:

18:00 - 18:30 - Реєстрація учасників, вітальна кава.

18:30 - 20:00 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА та MBA in Public Sector в МІБ. Представники адміністрації МІБ.

20:00 - 20:30 - Як МВА змінює особистість та кар’єру. Станіслав Махньов - випускник програми Executive MBA-2016 в МІБ.  

20:30 – 21:00 - Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

ZeleninЮрій Зеленін – виконавчий віце-президент бізнес-школи "Міжнародний інституту бізнесу". Випускник програм для управлінців Professionalization of Institutes у бізнес-школі INSEAD (Франція), Managing a Management Development Institute в Ірландському інституті менеджменту в Дубліні, Chartered Postgraduate Diploma in Marketing у The Chartered Institute of Marketing (Велика Британія), МВА в університеті New Brunswick (Канада). Нагороджений неурядовою Асоціацією Українських Університетів "За розвиток освіти в Україні".

 

 

 

KudinovaАлевтина Кудінова – академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

IMG 9878 RawВікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

mahnevСтаніслав Махньов - засновник компанії FaFa (2016) - доставка авто з ЄС і США. З 2018 року співзасновник компанії YSPEX - 3d друк. Випускник програми Executive  MBA-2016.

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА від бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактний телефон: 044 585 00 33, 067 679 57 83 Вікторія Алексеєнко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

zareg uk