2019-11-05

Фокус на практичність та якісний нетворкінг.

Головна/Новини МІБ/Фокус на практичність та якісний нетворкінг.

Чому MBA-програми бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» так ефективні?

 

1. Фокус на практичність.

2. Якісний нетворкінг.

3. Синергія знань і досвіду викладачів.

Фокус на практичність.

 

1 Вже багато років Міжнародний інститут бізнесу реалізує програми MBA і весь цей час незмінно підтримує фокус на практичність навчання. Це означає, що в кожній дисципліні слухачі знайдуть для себе конкретні, перевірені, відпрацьовані інструменти для підвищення ефективності бізнес-процесів, систематизації та оцифрування показників діяльності, а також покращення власної управлінської ефективності та якості підходів до прийняття управлінських рішень.

Безумовно, необхідно розуміти, що практики без теорії не буває, адже слухачі приходять з різним бекграундом і рівнем експертизи. Відпрацювання вивченого матеріалу відбувається на практиці: під час навчання, а також за стінами кампусу МІБ – в компаніях слухачів, адже все вивчене можна відразу застосовувати на практиці.

Якість програм MBA МІБ підтверджена акредитацією авторитетної незалежної асоціації – Association of MBAs, яка ставить за мету підтримувати бізнес-освіту в усьому світі на незмінно високому рівні. З 2007 року бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» регулярно проходить реакредитації, що підтверджує відповідність наповнення програм і викладацького складу світовим стандартам якості.

 

 

Якісний нетворкінг.

 

2 В бізнес-школі МІБ проводиться ретельний відбір учасників, який дозволяє визначити оптимальну програму MBA для кожного апліканта в залежності від рівня його управлінської зрілості і планів на майбутнє. Таким чином досягається відносна однорідність якісного складу учасників навчання MBA, що дозволяє адаптувати навчальні курси під рівень і потреби кожної групи, а також створити такий майданчик для взаємодії, завдяки якому кожен учасник знаходиться в середовищі рівних, і при цьому таких різних і багатогранних особистостей зі схожими цінностями. В таких умовах розкриваються внутрішні резерви кожного слухача, народжуються ідеї, будуються плани і досягаються несподівані для самих учасників результати.

Таким чином Міжнародний інститут бізнесу прагне зробити програми навчання максимально корисними для кожного і такими, що враховують як поточний стан слухачів, так і їх плани по розвитку своєї кар'єри або бізнесу. Нерідко спілкування між одногрупниками виходить за рамки навчання, народжуючи дружні і партнерські союзи.

 

 

Синергія знань і досвіду викладачів.

 

3 Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» незмінно цінує у викладачах їх постійно поповнюваний досвід роботи в реальному бізнесі. Саме тому серед тьюторів багато керівників і підприємців, які прийшли до викладацької діяльності через потребу поділитися накопиченою експертизою. Викладачі акумулюють власний досвід застосування інструментів в різних компаніях, актуальні управлінські підходи та світові практики ведення бізнесу. На підставі кейсів з діяльності українських і міжнародних компаній вони показують особливості кожного з них для демонстрації різних наслідків їх впровадження в залежності від галузі, життєвого циклу компанії та ринкового контексту. Для створення комплексної картинки викладачі ініціюють дискусії і групові проекти, щоб дати можливість слухачам поділитися власним досвідом застосування інструментів, які розглядаються. Саме в цьому і є незаперечна цінність навчання, коли кожен слухач привносить свій минулий досвід і накопичену галузеву експертизу, здійснюючи взаємне збагачення всіх учасників.

 

Дізнатися більше про програми навчання можна, відвідавши Презентацію програм MBA, або в ході персональної консультації, яку можна замовити за телефоном 0675248949, 0445850033.