2019-11-20

Старт навчання нової генерації на програмі Executive MBA.

Головна/Новини МІБ/Старт навчання нової генерації на програмі Executive MBA.

У бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу” чергова гарна новина – 20 листопада 2019 року стартувала нова, вже 19-та, генерація програми Executive MBA.

 

Надзвичайна атмосфера панувала перед початком першого офіційного дня занять: реєстрація нових слухачів, знайомства та яскраві світлин на добру згадку про важливий день у житті кожного слухача нашої бізнес-школи.

 

5За доброю традицією МІБ, першим з вітальним словом виступав ректор – Савченко Олександр Володимирович, - чия вступна промова налаштувала нових слухачів МІБ на плідне та результативне навчання і спонукала до жвавої дискусії та цікавих запитань. У свою чергу віце-президент та академічний директор МІБ окреслили загальні принципи навчального процесу та привідкрили слухачам програми деякі таємниці бізнес-освіти. Приємним сюрпризом для присутніх стало привітання від випускника програми Тараса Середюка, який пригадав своє навчання і побажав слухачам брати від програми та викладачів по максимуму.

 

Яскравим продовженням першого дня стало командоутворення, під час якого слухачі готували експромт-презентації, дізнавалися один про одного несподівані факти і знаходили однодумців, які поділяють їхні цінності, життєві переконання і бачення. А незабутнім підсумком стала перша в історії нової генерації на програмі Executive МВА робота у командах, пошук нестандартних стратегій та несподіваних рішень. І це був тільки перший день, а попереду на «новачків» очікує ще багато відкриттів і досягнень, до яких їх приведуть знання і уміння, отримані у стінах МІБ.

3

Ми вітаємо з початком навчання нових слухачів Міжнародного інституту бізнесу і бажаємо їм досягати вершин та здобувати нові перемоги разом з нашою бізнес-школою.

6