2019-11-22

Структура продажів і ефективні продавці – Олександр Орлюк дав практичний майстер-клас слухачам MBA.

Головна/Новини МІБ/Структура продажів і ефективні продавці – Олександр Орлюк дав практичний майстер-клас слухачам MBA.

Як побудувати правильну систему продажів? Хто такий ефективний продавець? Чим можна утримати менеджера з продажу?

На ці та інші запитання відповідав Олександр Орлюк під час майстер-класу «Структура продажів і ефективні продавці», який відбувся в п’ятницю, 22 листопада 2019 року, для слухачів 1 курсу програми Ukrainian MBA бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу».

Олександр Орлюк - Director Management Sales and Marketing POS Company VVV, експерт в області побудови систем продажів і підготовки керуючого комерційного персоналу, засновник консалтингової компанії Mentory Pro, партнер в «The OWNERS Consulting». Спеціалізується в області продажів, маркетингу, ведення переговорів, управління персоналом, операційної діяльності, трансформації бізнесу, стратегічного управління. Випускник програми Executive MBA МІБ (2016-2018).

 

Під час свого виступу Олександр розповів слухачам МВА, як визначити сегменти продажів в залежності від ринку, які існують рівні відбудови від конкурентів, ознайомив слухачів зі структурою продажів, звернувши увагу на п’ять її кроків. А розглядаючи етапи і методи продажу, окремо зупинився на варіантах завершення угоди.

Також Олександр розповів, які є міфи про продавців, і вказав на основні помилки керівників і продавців. Були розглянуті основні установки ефективних продавців та реально робочі та неправильні скрипти продажів. Слухачі отримали бачення ідеального продавця, зрозуміли побудову та застосування скриптів продажів.

Крім того, Олександр розповів, як правильно вибудовувати систему продажів в компанії, які є підходи по роботі з менеджерами з продажів, в тому числі їх систему мотивації (матеріальні, нематеріальні та приховані фактори).

o6

o5