2020-03-05

Майстерня рішень з Іриною Муштіною на тему «Інструменти та кейси підходу Lean в Digital-маркетингу, щоб перемогти конкурентів у жорсткому бою»

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Іриною Муштіною на тему «Інструменти та кейси підходу Lean в Digital-маркетингу, щоб перемогти конкурентів у жорсткому бою»

Тема: Інструменти та кейси підходу Lean в Digital-маркетингу, щоб перемогти конкурентів у жорсткому бою


Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»
Дата: 5 березня 2020 (четвер)
Початок: 19:00

Локація: Київ, вул. Хрещатик, 29., ЦеХаб (магазин «Цитрус») 2 пов.
Учасники: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, маркетологи, директори та власники компаній, компаній які стоять на порозі оптимізації і масштабування.


Актуальність теми в тому, що сучасний бізнес характеризується роботою в безлічі обмежень і умовах, які дуже швидко змінюються - це актуально особливо для України. Lean стратегія якраз і була розроблена, як методологія, для роботи в умовах обмежень і з метою оптимізації. Це ключовий принцип корпорації Toyota, який допомагає їм стільки років залишатися успішною та ефективною корпорацією.

На зустрічі поговоримо про:

  • Що таке lean стратегія;
  • Основні принципи і правила. Lean Thinking;
  • Чому в сучасних умовах бізнесу, з величезною кількістю обмежень, цей підхід дуже ефективний;
  • Що потрібно, щоб побудувати Lean стратегію і втілити її в життя - ресурси, люди, креатив та інше;
  • Як застосовувати цей підхід в Digital і чому саме тут це найбільш ефективно;
  • Big Data, аналітика, факторний аналіз і штучний інтелект - те що вже зараз ми можемо використовувати в реалізації Lean стратегії;
  • Кейси та конкретні приклади реалізації.

Регламент:
18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників
19:00 - 20:00 - Інструменти та кейси підходу Lean в Digital-маркетингу, щоб перемогти конкурентів у жорсткому бою, Ірина Муштіна
20:00 - 20:30 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

Партнер заходу – ЦеХАБ.
ЦеХАБ – це повноцінний інноваційно-освітній простір і загальнодоступна платформа для обміну знаннями та досвідом в галузі сучасних бізнес технологій, з практичним застосуванням у професійній діяльності та повсякденному житті.

 

200

Запрошений спікер:

Муштіна Ірина - Founder & CEO CF.Digital, Co-founder SPOM, Co-founder DDC (Digital Developers Committee), член наглядової ради ВРК, співорганізатор конференції UADigitals.

Досвід роботи: 18 років. Сфера діяльності: креатив, digital стратегія, digital розробка, інтернет маркетинг. Експертиза в e-commerce проектах і автомобільному бізнесі - з досвідом роботи з 22 автомобільними брендами в Україні. Клієнти: LandRover, Jaguar, Bentley, Volkswagen, KIA, Nissan, Renault, Shell, Danone, Fozzy, L`Oreal, UEFA Euro 2012 та інші.

Вартість участі – 200 грн (в день проведення заходу - 300 грн)

 

paynow

bron

Контактний телефон: 067-679-57-83, 044-585-00-33