2020-02-22

Володимир Рогов слухачам MBA - про протидію агресії

Головна/Новини МІБ/Володимир Рогов слухачам MBA - про протидію агресії

22 лютого 2020 року бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу» відвідав відомий бізнес-тренер, консультант Інституту Адізеса і бізнесмен Володимир Рогов.


Володимир є тренером-практиком з понад 20-річним досвідом ведення бізнесу. Він створив національну торговельну мережу з продажу оздоблювальних матеріалів, був співвласником кількох компаній в галузі роздрібної та оптової торгівлі, закінчив з відзнакою курс Талліннської Школи менеджерів В.Тарасова.
Сьогодні Рогов В. спеціалізується на тренінгах, створених за методологією І.Адізеса і технологіях В.Тарасова.
Основними темами його тренінгів та консалтингу є: «Персональне управлінське мистецтво», «8 ступенів управлінського мистецтва», «Управлінські поєдинки», «Управління змінами в організації», «Місія, бачення, цінності, стратегії, управління», «Проведення зборів і нарад», «Вирішення проблем в командах і управління конфліктами».
Серед основних клієнтів Володимира мережа меблевих магазинів «Blest», «RAUTA GROUP», дистриб'ютор дитячих товарів «Kiddisvit», мережа ресторанів «Піца Челентано», мережа фан-барів «Банка», мережа ресторанів «Жовток», VC Банк, Альфа-Банк, Vodafon та ін.
В рамках модулю, що завершує чергові блоки дисциплін, Володимир Рогов провів для слухачів програми General MBA сьомої, восьмої та дев’ятої генерацій тренінг «Як протистояти агресії?».
Зокрема, слухачі цікавилися тим, як заспокоїти агресивного партнера, як при розмові з агресивним опонентом тримати власну емоційну рівновагу, як не доводити переговори до агресії. Серед питань, які розкривав в аудиторії спікер, також були наступні: як поставити зауваження, щоб не викликати агресію, як спілкуватися з агресивною людиною та готуватися до зустрічі з нею, що робити, коли опонент намагається застосовувати фізичну силу.
Йшлося на майстер-класі і про те, як додати необхідної динаміки у переговори та подолати страх перед агресивною поведінкою опонента.
Програма виступу Володимира включала також знайомство учасників заходу із шкалою вимірювання результатів переговорів, за якою можна визначити ефективність переговорного процесу.
Під методичним супроводом спікера слухачі в малих групах опрацювали застосування декількох прийомів протидії агресії.
Сподіваємося, що зустріч із Володимиром не лише розширила можливості слухачів у досягненні домовленості в переговорах з агресивними опонентами, а й допоможе їм згенерувати нові шляхи вирішення старих проблем. IMG 1342IMG 1338