2020-06-19

Оновлена програма від The Chartered Institute of Marketing.

Головна/Новини МІБ/Оновлена програма від The Chartered Institute of Marketing.

Багато хто вважає, що такий напрямок економічної науки як маркетинг виник тільки на початку минулого століття, проте маркетингові прийомі існували з незапам’ятних часів. А якраз систематизувати їх та оцінювати з точку зору ефективності і почали в 10-20 роках ХХ століття. Одним з першим в цій ініціативі був британський The Chartered Institute of Marketing (CIM). З тих пір СIM став найпотужнішим професійним об’єднанням, яке ставить своєю метою створення маркетингових переваг в інтересах професіоналів, бізнесу та суспільства. В CIM вважають, що маркетинг є критичним фактором в управлінні довгостроковою організаційною ефективністю.

Наразі існує 130 навчальних центрів CIM по всьому світу, і бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» пишається тим, що з 1997 року успішно діє як ексклюзивний акредитований навчальний центр The Chartered Institute of Marketing в Україні.

Вже майже 110 років Королівський інститут маркетингу підтримує, представляє і розвиває маркетологів, команди і лідерів по всій планеті через акумулювання кращих світових практик, поєднання класичних основ маркетингу і найсучасніших підходів до performance та їх «упакування» в освітній продукт.

Саме для того, щоб надавати тільки актуальні знання, які в буквальному сенсі випереджають час, фахівці СІМ невпинно проводять дослідницькі роботи та співпрацюють з кращими світовими фахівцями з різних галузей. Завдяки цьому програми навчання The Chartered Institute of Marketing постійно оновлюються, поповнюються свіжими кейсами та фреймворками, а раз в декілька років кардинально змінюються навчальні плани. Адже світ невпинно змінюється, і задача CIM – підготувати таких фахівців, які б були ефективними в представленні маркетингової функції, спираючись на нові компетентності, яких вимагають новий бізнес-контекст та нові бізнес-моделі.

Так і цього року Королівський інститут маркетингу змінив всю програму, тож представляємо вам її короткий зміст.

Програма дипломного рівня в маркетингу, яка має назву Diploma in Professional Marketing, складається з трьох модулів.

1. Модуль «Marketing & Digital Strategy».

Цей модуль вчить ефективно поєднувати два підходи до стратегії: традиційний і сучасний цифровий підхід, використовуючи маркетингове планування з інтегрованими елементами діджитал стратегії, моделями і техніками для ефективного досягнення поставлених цілей і завдань. Під час навчання слухачі опанують всі етапи маркетингового планування, починаючи з аудиту, через стратегічне прийняття рішень до втілення планів у життя через традиційні і цифрові канали.

2. Модуль «Resource Management».

Модуль навчить адаптувати і використовувати стратегічний підхід до втілення маркетингових планів в життя, що перетинаються з цілями і завданнями як маркетингу, так і бізнесу і цілому. Слухачі отримають знання і навички з управління фінансами, які необхідні для того, щоб повернути всі маркетингові інвестиції, навчаться оперувати всіма ресурсами, які необхідні для успішного і ефективного менеджера.

3. Модуль «Innovation in Marketing».

Модуль вчить використовувати сміливий і прогресивний підхід і впроваджувати інновації для того, щоб допомогти організації протистояти всім викликам динамічного ринку. Слухачі навчаться використовувати внутрішній і зовнішній маркетинг для підтримки і розвитку інновацій в рамках всієї компанії.

Ознайомитись з докладною програмою та інструментами, які будуть вивчатися на програмі, можна на цій сторінці.

В Україні програма викладається за учбовим планом та підручниками The Chartered Institute of Marketing, англійською мовою. Викладають на програмі експерти з маркетингу, практикуючі професіонали з українських та міжнародних компаній.

Ця програма навчання орієнтована на фахівців з маркетингу з досвідом роботи, який перевищує 2 роки.

На останок додамо, окрім того, що навчання на програмі Diploma in Professional Marketing дає колосальний багаж маркетингового інструментарію для ефективного виконання своєї професійної функції, це ще і престижний британський диплом, який можна отримати, навчаюсь в Україні. Наявність в резюме позначки про отримання диплома CIM є перепусткою до кращих вакансій в українських та транснаціональних компаніях. Напевно, ви вже чули, що при підборі маркетингових фахівців в міжнародних компаніях, кандидатів без професійної освіти, такої як СІМ, зовсім не розглядають, навіть не зважаючи на чималий досвід.

Якщо ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації про програму навчання, телефонуйте 0675248949, або приходьте на он-лайн Презентацію програми СIM в Україні.