2020-07-25

До почесного комьюніті випускників МІБ приєднались слухачі групи Ukrainian MBA.

Головна/Новини МІБ/До почесного комьюніті випускників МІБ приєднались слухачі групи Ukrainian MBA.

Незвично і нестандартно пройшла випускна церемонія на програмі Ukrainian MBA в минулі вихідні, 25 липня, адже продовження карантину вимагає дотримання масочного режиму навіть під час урочистих подій. Втім, це не завадило випускникам відчути справжнє задоволення від подолання труднощів, з якими вони стикались під час напруженої праці впродовж двох років навчання, і гордість за досягнені результати.

Традиційно, церемонію відкрив виконавчий віце-президент Юрій Зеленін і почав зі слів пошани і вдячності випускникам за те, що свого часу обрали нашу бізнес-школу, та їх близьким за підтримку і терпіння на шляху отримання знань і престижної освіти. А настанова ректора Міжнародного інститут бізнесу Олександра Савченка щодо подальшого розвитку кар'єри та втілення своїх проектів у життя надихнула вчорашніх слухачів на успіх у досягнені свої планів і мрій.

176

 

Не обійшлося без виступів академічного директора Алевтини Кудінової, а також викладачів, а саме: Олени Владики, Олександра Орлюка, Андрія Федорченка, - кожен з яких також побажав випускникам досягнень і звершень, не зупинятись на досягнутому, розвиватись і робити кращим світ навколо себе.

370
Вручення дипломів випускникам і відзнаки найкращому студенту, а цього року ним заслужено став Дмитро Лазаренко, потім слова вдячності від слухачів і традиційне підкидання конфедераток пройшли в теплій і веселій атмосфері, приправленій "масочним" колоритом.

415

Напружені два роки позаду, а попереду реалізація власних проектів, запуски стартапів, втілення мрій щодо кар'єрного злету.

101  103  

Тож побажаємо успіху і наснаги вчорашнім студентам втілювати найсміливіші проекти з новими знаннями і дипломами МВА.

В добру путь, випускники, ми пишаємось кожним із них!

404