2020-09-26

Стартувало навчання за оновленим навчальним планом програми Diploma in Professional Marketing від CIM

Головна/Новини МІБ/Стартувало навчання за оновленим навчальним планом програми Diploma in Professional Marketing від CIM

Нарешті це сталося! Ми довго готувалися, бо в умовах такої невизначеності та навіть турбулентності було складно будувати розклад та планувати навчання з притаманною британцям чіткістю та прогнозованістю. Та все ж, це зроблено!

IMG 20200926 134745Офіційний старт занять в Україні за новим навчальним планом британської програми Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing відбувся 26 вересня 2020 року. З цього року по всьому світу акредитовані навчальні центри CIM (яким в Україні є МІБ) почали навчання слухачів за оновленою програмою, яка традиційно складається з трьох модулів. Цього разу це такі модулі: «Marketing & Digital Strategy»​, ​«Resource Management»​,​ «Innovation in Marketing». Програму розроблену у британському Королівському інституту маркетингу викладають українські експерти, фахівці з величезною експертизою та терпінням.

Для навчання цього року зібралася еліта маркетингового суспільства: сміливі та відважні, працьовиті та завзяті фахівці з маркетингу з різних галузей бізнесу. І це створило неймовірно різноманітний та корисний нетворкінг.

Перший модуль «Marketing and Digital Strategy» взялися вести Лідія Морозова та Ярослав Гуменюк. Наші неймовірні тьютори на цей раз об’єдналися, аби зробити справді крутий продукт. Вже на першій лекції під керівництвом Лідії Морозової проводили диспути та опрацьовували нові теми у командах. Сміялися, ділилися досвідом, знайомилися та навчалися.

IMG 20200926 152018

А наступного дня, коли естафету викладання взяв Ярослав Гуменюк, ми не просто продовжили говорити про маркетингову стратегію та вивчати нове. Ми побачилися зі спікером Юлією Мусієнко, яка впродовж двох годин ділилася досвідом та знаннями з нейромаркетингу. Говорили, також, про головні тренди маркетингових досліджень у 2020 році. Зафіксували для себе, що дослідження – це не просто опитування. Дуже важливо використовувати правильні процедури для отримання максимально правдивих результатів. Дослідження – це активний, систематичний збір і інтерпретація інформації про окремих людей чи організації за допомогою статистичних та аналітичних методів і технік, чиї результати використовуються для прийняття бізнес-рішень.

IMG 20200927 100815

Попереду у слухачів програми 10 місяців цікавих та корисних занять та знайомств, тож зичимо їм терпіння та наснаги і бажаємо цікавого навчання та тільки успішно зданих кваліфікаційних робіт. Нехай буде Диплом!