2021-08-09

ISC Paris – новий освітній партнер МІБ

Головна/Новини МІБ/ISC Paris – новий освітній партнер МІБ

Вже восени стартує унікальний для української бізнес-освіти продукт - програма подвійного диплому МВА від Міжнародного інституту бізнесу (МІБ) та ISC Paris.

French-Ukrainian Double Degree MBA буде корисна управлінцям та власникам українських компаній для розуміння принципів організації бізнесу європейських компаній, підвищення навичок крос-культурної комунікації та прийняття рішень в «європейській традиції» і особливостей виходу на міжнародні ринки.

Представляємо стратегічного партнера МІБ - французьку бізнес-школу ISC Paris, викладачі якої в рамках програми подвійного диплому МВА читатимуть курси Innovation Concept & Process, International Business Negotiation, Ethics & Sustainable Development, Information Systems, Big Data & Business Intelligence.

biznes-skola-isc-paris-13

Акредитації 

ISC Paris у 2019 році увійшла до топ-100 кращих бізнес-шкіл світу за версією Financial Times і має 2 з 3 акредитацій «акредитаційної корони МВА»: AACSB та AMBA.

Акредитація асоціації AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) є синонімом якості в науковому та бізнес-освітньому товаристві. Асоціація пред'являє жорсткі вимоги до учасників, і для отримання акредитації бізнес-школа повинна підтвердити, що відповідає стандартам AACSB і постійно вдосконалює якість роботи за 15 ключовими показниками.

Стандарти Асоціації стосуються всіх аспектів діяльності бізнес-школи: стратегічного управління, фінансової стійкості, навчального процесу та забезпечення якості освіти, адміністративних процесів і процедур, якості та кваліфікації викладацько-професорського складу, науково-дослідницької роботи.

AACSB Logo 21.svg

З 14 000 бізнес-шкіл в світі акредитацію AACSB мають трохи більше 900 шкіл.

Ще суворіші вимоги до акредитації висуває асоціація AMBA (Association of MBAs), в якій переконані, що акредитовані програми повинні відповідати найвищим стандартам і відображати мінливі тенденції та інновації в управлінській освіті, а діяльність бізнес-школи має розвивати зв'язки з бізнес-спільнотою та позитивно впливати не тільки на освіту й на науку, а на суспільство загалом.

Відповідно до внутрішньої статистики цієї організації, лише один з семи претендентів отримує акредитацію AMBA.
Акредитованими AMBA наразі є лише 260 бізнес-шкіл у 75 країнах. Міжнародний інститут бізнесу та ISC Paris в числі тих, хто зміг успішно підтвердити свій високий рівень і отримати акредитацію, причому вже кілька разів поспіль.

 

Методики ISC Paris

У своїх програмах ISC Paris активно використовує прогресивні методики, які довели свою ефективність. Одна з таких методик – Action Learning. Це новий формат навчання і професійного розвитку, який зовні нагадує серію робочих зустрічей, а насправді є технологією, яка дозволяє отримати практичний досвід запуску інноваційних проектів.

Один з прикладів застосування Action Learning - зміна ролей на заняттях зі стратегії, яка дозволяє вивчати і управляти діяльністю команди. Крім придбання нових теоретичних знань, мета цього методу навчання - відпрацювати навички, необхідні для майбутнього менеджера: управляти командою, розподіляти час, робити презентацію перед групою, вміти пояснювати, перевіряти засвоєння інформації, тощо.

 

«Програма MBA - це розумний вибір для тих, хто хоче дати поштовх або перезавантажити кар’єру. Студенти швидко засвоюють нові концепції, які покращують їхні управлінські навички та можливості. Ця програма також є шансом ознайомитись з тим, як працюють успішні міжнародні компанії, і взяти на озброєння найдієвіші та найефективніші методи, які вони використовують», - каже керівник MBA-програм ISC Paris Шарль Берже.

«Завдяки новому співробітництву європейський МВА стає доступнішим для українських споживачів і своєчасно відповідає на їхній запит про нові знання в області виходу і масштабування на міжнародних ринках. Нова українсько-французька програма має подвійний «знак якості» - акредитація АМВА від МІБ і AACSB від ISC Paris, а також унікальний контент і доступний формат проведення, адаптований під сучасні умови. Упевнений, українські менеджери по достоїнству оцінять нову програму подвійного диплома від провідної української та французької бізнес-шкіл», - резюмує виконавчий директор Міжнародного інституту бізнесу Юрій Зеленін.