2022-02-08

Якщо плануєте навчання на МВА, то Вам буде важливо знати, що МІБ…

Головна/Новини МІБ/Якщо плануєте навчання на МВА, то Вам буде важливо знати, що МІБ…

 

… Радий поділитися чудовою новиною!


У січні 2022 року відбулося довгоочікуване (і ексклюзивне!) партнерство бізнес-школи «Міжнародний Інститут бізнесу» з компанією «Jansen Capital Management», яка є ексклюзивним дистриб'ютором системи "Thomas" в Україні.

27540629 1528970453805515 664647652701552743 n

 

righkova1

 

 

Ми окремо вдячні особисто Олені Рижковій, тьютору нашої бізнес-школи, яка є драйвером цього партнерства.

 

 

 

 

 

 

Враховуючи запит українських лідерів на розвиток «Soft Skills», очевидно, що стаючи студентами МВА, вони повинні мати доступ до визнаних міжнародних систем оцінки та особистісної діагностики. Це Must Have сучасної бізнес-освіти.

Thomas International – абсолютний світовий лідер у цій ніші. Цифри вражають. Понад 128 млн проведених оцінок у 60 країнах світу 50 мовами.

 

thomas

 

Ми неймовірно пишаємося тим, що є єдиною бізнес-школою в Україні, яка може запропонувати студентам, у рамках програми МВА, навчання з використанням «Системи Томаса».

Ми плануємо докладно розповісти про те, як відбуватиметься навчання з урахуванням нових інструментаріїв у найближчих статтях.

Тренд – партнерських відносин із визнаними європейськими та світовими лідерами – частина основної стратегії Бізнес-школи МІБ. Ми продовжуємо інвестувати в проєкти, які не лише підвищують прибутковість, а й насамперед сприяють формуванню культури професійного менеджменту в Україні.

Все буде МВА!