2024-10-08

Форум "Де знайти гроші для українського війська у 2024-2025 роках"

Головна/Новини МІБ/Форум "Де знайти гроші для українського війська у 2024-2025 роках"

 

Запрошуємо вас на форум, де ректор МІБ Олександр Савченко разом з експертами обговорять важливі питання: боротьбу з корупцією, міжнародну співпрацю, зміни у податковій системі та фінансування армії. Долучайтеся, щоб почути реальні рішення й взяти участь у дискусіях, що допоможуть Україні стати сильнішою!

 

Дата: 11 жовтня (п'ятниця), 16:00.

Місце: м. Київ, вул. Старокиївська 10-А, у бізнес-центрі «Eco Business Hub» (2-й поверх).

Учасники зустрічі: випускники МІБ, студенти МІБ та всі охочі.

 

Подія присвячена вирішенню нагальної проблеми — пошуку фінансування та ресурсів для українського війська в умовах війни. Форум збирає провідних економістів, експосадовців, підприємців, волонтерів та активістів, які діляться практичними рішеннями та інноваційними підходами до залучення коштів на потреби армії.

 

forum

 

Ключові теми форуму:


▶︎ Міжнародна політика та співпраця з МВФ, США, ЄС: Які можливості відкриває міжнародна співпраця для України? Обговоримо, як урядові та неурядові організації можуть допомогти у фінансуванні армії та відбудові країни.

 

▶︎ Зміни у податковій системі: Як зміни податкового законодавства впливають на бізнес та державу? Які виклики та можливості виникають у контексті фінансування ЗСУ?

 

▶︎ Корупція у владі та ЗСУ: Як корупційні схеми впливають на обороноздатність країни та які рішення існують для боротьби з цим явищем? Спікери розглянуть конкретні приклади та шляхи їх подолання.

 

▶︎ Компетентність управління державою: Чи достатньо ефективні державні структури під час війни? Спікери обговорять проблеми управління, кадрові питання та шляхи підвищення ефективності роботи державних інституцій.

 

▶︎ 5-та колона, ФСБ, колаборанти та зрадники: Як внутрішні вороги впливають на безпеку країни? Розглянемо механізми протидії, виявлення та нейтралізації загроз з боку колаборантів і агентів ФСБ.

 

▶︎ Грошове забезпечення військовослужбовців: Чи достатньо фінансування для наших військових? Будуть представлені реальні проблеми, пов'язані з грошовим забезпеченням армії, та можливі кроки для їх вирішення.

 

 

Вхідним квитком вважається донат від 200 грн на збір на FPV-Дрони для 54 бригади ЗСУ на Куп'янський напрямок.

Для участі вам необхідно зареєструватися.

 

 zareg uk


Банка для донатів за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/AJu22L5Y8u

Також закликаємо долучитися до збору всіх охочих!

Чекаємо у кампусі!

Контактна особа: +38 067 679 57 89 Тетяна Кошик