Мосійчук Тетяна

moseychukПрАТ УПСК, Голова правління, кандидат економічних наук, навчання за програмами Національної Ради з економічної освіти США (NCEE), стажування в Канзаському університеті (США) за програмою USIA, навчання в офісі суперінтенданта Канади (OSFI).



Курс в МІБ: «Міжнародний бізнес»



Професійний досвід включає роботу на керівних позиціях в бізнесі і державному управлінні, більше 10 років роботи на міжнародних ринках.

 

  1. В якості фінансового експерта проекту ЄС ТАСIS брала участь в корпоратизації підприємств аерокосмічного комплексу України (корпорація АЕК).
  2. На посаді заступника голови Державної Комісії з регулювання ринку фінансових послуг України брала безпосередню участь у створенні законодавства для небанківських фінансових установ України, у впровадженні міжнародних стандартів, брала участь в переговорному процесі при вступі України до СОТ. Ініціювала і підготувала приєднання України до конвенцій УНІДРУА з міжнародного факторингу і фінансового лізингу.
  3. Працювала в якості експерта для проектів ЄС у сфері реформування фінансових ринків. Сьогодні член робочих груп НБУ з підготовки нового законодавства для небанківських фінансових установ.
  4. Консультувала групу американських компаній, SCS (Бразилія), SASS (EC) по створенню бізнесу в сфері постачання і реалізації сировини для хімічної промисловості на території ЄС і країн СНД. Проект включав організацію роботи бек-офісів, системи логістики, управління ризиками, в тому числі страхування, фінансове та податкове планування.
  5. Реалізувала проект фінансування для української компанії нафтогазової галузі з використанням лізингової схеми в рамках державної програми однієї з країн-членів ЄС з підтримки експорту.


Афоризм, що відображає життєве кредо: Дорогу здолає той, хто йде.

Читали 74010 разів