Ковальов Дмитро

Kovalov

Дмитро Ковальов - ЕМВА, бізнес-консультант і бізнес-тренер, експерт з питань розробки та імплементації стратегії, керівник трансформаційних проєктів, викладач Міжнародного інституту бізнесу.


Курси: Стратегічний менеджмент (GMBA)


Професійний досвід:

16 років процесного бізнес-консультування. Понад 50 успішно реалізованих проєктів з розробки та імплементації стратегії, постановки системи стратегічного контролінгу у таких компаніях, як: ВАТ «Дніпроенерго», БН ЛВІ ДК «Олімп», Банк «Кредит-Дніпро», ДК «Карпатські мінеральні води», ДК «Укрпродукт Груп», ГК «Нова Пошта» тощо.


Афоризм: Стратегія - це поставити себе поза конкуренцією. Це не про те, щоб бути кращим у тому, що ти робиш. Це про те, щоб бути іншим у тому, що ти робиш. (Майкл Портер)


Я викладаю в бізнес-школі тому, що це можливість контакту із самою активною частиною суспільства. Трансформація свідомості навіть невеличкої бізнес-групи здатна змінити на краще галузь або регіон. Вірю в те, що саме бізнес-спільнота має максимальний вплив і можливість побудувати сучасну, сильну та заможну Україну.

 

Завантажити повне резюме

Читали 44880 разів