Лаврененко Валентина

lavrinenko

PhD, професор Міжнародного інституту бізнесу, директор Інституту інноваційного підприємництва та професор кафедри бізнес-економіки та підприємництва Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, сертифікований фахівець з питань управління інтелектуальною власністю, патентів і патентного пошуку, освітнього лідерства та антикорупційної політики.


Курси: Фінансовий та управлінський облік (GMBA), Економіка підприємства (UМВА)


Професійний досвід:

Має досвід роботи у сфері бізнес-освіти і консалтингу з питань стратегічного управління, промислової та бізнес-аналітики, інвестиційного та фінансового аналізу. Керівник дослідницьких проектів на замовлення Міжнародної фінансової корпорації (2012, 2017) з аналізу потенціалу розвитку сегментів українського ринку, Європейського банку реконструкції та розвитку (2010) з дослідження ринку консультаційних послуг в Україні. Працювала керівником аналітичного відділу, заступником директора інвестиційно-консалтингової групи «Астарта-Таніт». Серед основних клієнтів – холдинг «Атон», ТОВ «Євротон», консорціум «Укр Бат», ПАТ «Дашуківські бентоніти», ПАТ «Херсонський бавовняний комбінат» та інші. Виконавець більше 200 галузевих, регіональних, економічних та соціологічних дослідницьких проектів.


Афоризм: Дорогу здолає той, хто йде.


Я викладаю в бізнес-школі, тому що це унікальна можливість спілкування з амбіційними і талановитими бізнесменами та менеджерами, а також це шанс сприяти їх професійному розвитку.

 

Завантажити повне резюме

Читали 45468 разів