Васильченко Галина

vasylchenko

PhD, доцентка кафедри менеджменту та адміністрування, експертка стратегічного планування проєкту USAID.

Сертифікована тренерка Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування. Академія лідерства».

Сертифікована спеціалістка у сфері залучення інвестицій (Інститут Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTi, Краків, Польща).

Сертифікована фахівчиня Програми «Місцевий економічний розвиток» (CIDA, Федерація канадських муніципалітетів).

Акредитована фахівчиня із залучення інвестицій (навчальна програма Проєкту USAID «Економічний розвиток міст», InvestUkraine та BermanGrup).

Сертифікована тренерка малого бізнесу (Програма Північно-західного Центру
підприємництва Конфедераційного коледжу, Тандер Бей, Канада).


Курси: Інвестиційний менеджмент, Бізнес-планування, Стратегічне управління місцевим економічним розвитком, Проєктний менеджмент у громадському секторі, Державне та регіональне управління.


Професійний досвід: 30-ти річний досвід викладання, 20 річний досвід керування громадською організацією та підготовкою і реалізацією проєктів у сфері місцевого та регіонального розвитку, 25-ти річний досвід тренінгової, експертної та консультативної діяльності в питаннях підтримки розвитку малого бізнесу, бізнес-планування, місцевого економічного розвитку, розвитку регіону, стратегічного планування тощо.


Останні найбільш цікаві місця роботи:

  • Консультативна діяльність з місцевого економічного розвитку в Асоціації міст України в рамках проєкту PULS (USAID).
  • Робота тренерки в проєкті “Залучення громади до місцевого розвитку – запорука ефективності реформ децентралізації для майбутнього” за підтримки програми «U-LEAD з Європою».
  • Керівництво грантовим проєктом «Голос громади в місцевому самоврядуванні» від програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) USAID.
  • Керівництво групою експертів з розробки концепції стратегічного розвитку потенційних об’єднаних територіальних громад Галицького району.
  • Робота тренерки проєкту «Підтримка розвитку громади зсередини» (УІМП UCBI, USAID) в рамках ініціативи «Запуск регіонів».


Афоризм:

За баченням повинні йти справи. Недостатньо стояти і дивитись на сходи – ними потрібно рухатись вперед.

Найціннішим капіталом територіальної громади - є сама громада, яка формує соціальний капітал, - інтегрований показник результату колективної дії окремих людей та груп, які внаслідок синергетичного ефекту спільних узгоджених дій отримують вищі соціально- економічні результати.


Я викладаю в МІБ тому, що мені подобається ділитись своїм досвідом з тими людьми які мають мотив вчитись, я хочу передавати набуті знання тим хто цього потребує і використає це для майбутнього розвитку і позитивних змін в Україні.

 

Завантажити повне резюме

 

Читали 36394 разів