Котенок Дарія

Kotenok DMОСВІТА: претендент економічних наук (ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»)

Доцент кафедри макроекономіки та державного управління заступник завідувача кафедри макроекономіки та державного управління.

З жовтня 2013 - по теперішній час є членом Міжнародної консультативної ради по бізнесу та інвестицій в співтоваристві стратегічних ініціатив «Дніпровська Перлина» (постійний колегіальний консультативний орган, створений при дирекції експертів з містобудування та архітектури для участі в реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року).

Основна дисципліна викладання - Макроекономіка. Інші курси: "Державне управління та адміністрування", "Макроекономіка", Управління економічним потенціалом міста, Стратегічне Планування соціально-економічного розвитку міста, Стратегічне Планування соціально-економічного розвитку міста,

Крім викладацької діяльності, Дарія також надає консультаційні послуги, професійні рекомендації, коментарі і пропозиції по розробці та реалізації стратегічних ініціатив у вигляді професійно оброблених матеріалів.

Читали 28793 разів