Бугай Юрій

Bugai

 

Співзасновник та CEO StudyDive, Голова Наглядової ради Transparency International Україна.

Незалежний консультант з питань розробки та втілення стратегії.

Викладач бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» та Школи управління Українського католицького університету.

Магістр політичної економії (BI Norwegian Business School, Осло, Норвегія), бакалавр політології (Національний університет «Києво-Могилянська академія, з відзнакою).

 

Курс: Теорія та філософія державного управління

 


Професійний досвід:

До створення власної компанії для розвитку співробітників StudyDive, Юрій керував розробкою та впровадженням eHealth в Україні, створивши команду для реалізації критичних етапів цифровізації в рамках реформи охорони здоров’я у партнерстві з урядом України та провідними неурядовими організаціями.

Рішення eHealth, розроблене проєктним офісом, виросло до 28 мільйонів зареєстрованих пацієнтів лише за 2 роки.

У попередніх ролях Юрій був співкоординатором інноваційної реформи системи закупівель в Україні під назвою ProZorro, яка зробила революцію в системі закупівель в Україні. За участь у реформі Юрій отримав 1 премію від «Партнерства відкритого уряду».

Протягом останніх 5 років Юрій реалізував понад 20 проєктів у ролі незалежного консультанта з питань розробки стратегії для корпоративного сектору (e.g., ритейл, фармація), державних органів (e.g., Центральне Агентство з закупівель МОЗу, Міненерго, Державна митна служба) та НУО (e.g., DoZorro, CoST), благодійних фондів, міжнародних
організацій (e.g. EBRD, Crown Agents, USAID, GIZ, EDGE, Deloitte).


Афоризм: Як хочете, щоб люди вчиняли відносно вас, так і ви чиніть відносно них.

 

Я викладаю в бізнес-школі, тому що вірю у критичність формування майбутніх поколінь держслужбовців, без яких неможливе перетворення України в сучасну державу.

 

Завантажити повне резюме

 

Читали 34868 разів