Батенко Людмила

Batenko (2)Людмила Батенко - PhD, професор, магістр бізнес-освіти (Університет економіки й права Екс-Марсель, Франція), сертифікований менеджер з управління якістю Німецької та Європейської асоціацій якості, сертифікований тренер німецької організації REFA. Професор Міжнародного інституту бізнесу, професор кафедри менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана


Курси: Управління проєктами: від ідеї до її реалізації (GMBA), Управління проєктами (ЕМВА), Операційний менеджмент (ЕМВА)

Професійний досвід:

  • Має 35 річний досвід роботи у сфері бізнес-освіти і консалтингу з питань операційного менеджменту і управління проєктами.
  • Проведення корпоративного навчання і консалтингових проєктів в компаніях “Нова пошта”, “Mafia”, “Фармак”, “Леоні”, "САН ІнБев Україна”, “Comfy”, “Electrolux”, “Фокстрот”, “Lifecell”, “4 Service”, “Eva”, “ЕКО-маркет” тощо.

 

Афоризм: Доля - це не те, чого ти чекаєш, це те, чого ти досягаєш, це не шанс, це твій вибір.


Я викладаю в бізнес-школі тому, що це захоплюючий процес спільного навчання і розвитку слухачів і викладача, це виклик, драйв і задоволення від спостереження змін в українських менеджерах і українському менеджменті.

 

Завантажити повне резюме

Читали 24298 разів