2013-03-04

Підсумки комунікаційного форуму в Давосі - 2013

Головна/Партнери/Новини партнерів/Підсумки комунікаційного форуму в Давосі - 2013

Четвертий Світовий комунікаційний форум в Давосі «Communication on Top» відбувся 7-8 Лютого 2013 в Давоському конгрес-центрі, Швейцарія.

Davos UAPR1Форум зібрав численну кількість учасників із 30 країн! Вперше Форум відвідали учасники із Угорщини, Польщі, Данії, Чехії, Мальти, Китаю, Естонії та України! Основними темами на Форум були: “Local vs. Global” , “Social vs. Traditional” PR та бізнес-комунікації. Найбільш гарячими темами стали “Viral change”, “Trust of millions”, and “Copy vs. Image” у прив’язці до сучасної діджитал-реальності.

Davos UAPR 2Нагадуємо, що UAPR, конкурс PR-проектів PRAVDA Awards та European PR Congress стали партнерами Форуму в цьому році. Нашим представником була Ірина Золотаревич, директор Pleon Talan, член Правління UAPR! Ірина не тільки відвідала захід, але й у рамках панельної дискусії «Вплив професійного PR і комунікаційних нагород на розвиток індустрії» поділитися практикою організації PR конкурсу PRAVDA Awards та його вплив на розвиток PR індустрії в Україні. Замітки Ірини із Давосу, Ви можете прочитати на сайті MMR.


Чому професіонали вважають, що основною тенденцією в нашій індустрії є чесність, що таке концепція «Viral Change», чому для start-up важливо продавати ідею, а також багато іншого Ви можете дізнатися у підсумках Форуму.

Davos UAPR 3

Найбільш цікаві та обговорювані презентації Форуму Ви можете завантажити та переглянути на сайті Форуму.

Цікаві відео вже опубліковані на каналі в YouTube.

Слідкуйте за оновленнями Форуму на сайті та офіційній Facebook сторінці!