2014-11-12

Перша всеукраїнська КАЙДЗЕН-конференція «Ощадливе виробництво - досягаємо успіху по-японськи»

Головна/Партнери/Новини партнерів/Перша всеукраїнська КАЙДЗЕН-конференція «Ощадливе виробництво - досягаємо успіху по-японськи»

У часи кризи для більшості компаній, у тому числі і для українських, в пріоритеті стоїть завдання мінімізації витрат (втрат) при виробництві та пошуку нових ринків збуту.

Kaidzen220х70 ukrПерша всеукраїнська КАЙДЗЕН-конференція «Ощадливе виробництво - досягаємо успіху по-японськи» присвячена питанням доцільності застосування Ощадливого підходу в роботі українських підприємств і як перехід на Ощадливість може допомогти пережити кризовий час, отримуючи одночасно значні переваги перед конкурентами.

На КАЙДЗЕН-конференції ми будемо обговорювати наступні питання:

  • Як оптимізувати бізнес-процеси в компанії?
  • Як досягти необхідного рівня якості з мінімальними витратами, щоб продукція українських підприємств була конкурентоспроможною для нашої країни на нових ринках збуту?
  • Як «вижити» під час кризи?
  • Чи допоможе перехід на ощадливість у кризовий час і як ощадливе виробництво впливає на конкурентоспроможність підприємства?
  • Чи може ощадливе виробництво допомогти підвищити якість вироблених товарів або послуг, що надаються?
  • Як правильно мотивувати співробітників або як зростити співробітників-однодумців для реалізації прийдешніх змін у компанії?

На конференції доповідачами будуть провідні експерти в області ощадливого виробництва, якості та операційного менеджменту, генеральні директори і власники українських підприємств, випускники програми Японського Агентства Міжнародного Співробітництва (JICA).

Аудиторію учасників складатимуть власники і керівники підприємств, директори з виробництва, керівники відділів, фахівці з якості, менеджери середньої ланки, фахівці з інновацій та постійних поліпшень.

Дата проведення конференції:12-13 листопада 2014р. (Ср-Чт)

Організатор конференції: КАЙДЗЕН Клуб в Україні.

Конференція проходить за підтримки Посольства Японії в Україні та Українсько-Японського Центру НТУУ «КПИ».

Вартість участі в конференції: безготівкова оплата – 3600 грн., оплата готівкою – 3000грн.

Також діють спеціальні умови на участь у конференції.

Детальнішу інформацію про захід можна отримати на сайті КАЙДЗЕН-конференції(www.lean.kiev.ua)

Для участі у конференції, будь ласка, пройдіть ОНЛАЙ-РЕЄСТРАЦІЮ.

Також можна зв'язатися з організаторами конференції за телефонами 044 406 81 13, 067 972 46 64або електронною поштою info@lean.kiev.ua.

Постійних всім поліпшень!