2015-03-31

Annual Real Estate CEO Conference — приклади подолання кризи що надихають

Головна/Партнери/Новини партнерів/Annual Real Estate CEO Conference — приклади подолання кризи що надихають

Важливі державні ініціативи, спрямовані на розвиток ринку нерухомості, а також практичні приклади ефективних рішень для бізнесу в умовах кризи стануть головними темами щорічного заходу Real Estate CEO Conference 2015. Захід пройде 31 березня в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. Організатори конференції URE Club і Конфедерація будівельників України.

Щорічна конференція для перших осіб і компаній на ринку девелопмента, управління, інвестицій та будівництва нерухомості Real Estate CEO Conference 2015 стане важливим місцем зустрічі гравців галузі. Новий формат заходу дозволить презентувати важливі державні ініціативи, спрямовані на розвиток ринку нерухомості, а також торкнутися питань розвитку столиці у сфері будівництва та девелопменту.

Провідні фінансові експерти та представники інвестиційних компаній спробують дати оцінку потенціалу галузі для венчурного та інституційного інвесторів. Досвід, як позитивний, так і негативний, окремих іноземних компаній буде не менш цікавий в контексті нестабільності економічної ситуації ринку України в цілому. Окрема сесія буде присвячена успішним кейсам і проектам минулого року, які зможуть надихнути своїм прикладом і досвідом подолання труднощів.

Конференцію відкриє вступне слово представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлового-комунального господарства, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також КМДА. Захід складатиметься з двох сесій. Перша сесія буде присвячена потенціалу і можливостям ринку нерухомості, а також оцінкам його інвестиційних можливостей. Друга сесія пройде під девізом «Вихід є завжди: практичні рішення від практиків бізнесу». Спікери сесії — Микола Толмачов, ТММ, Філіп Бертере, Іммошан України, та інші СЕО провідних компаній ринку.

Програма заходу, умови участі та реєстрація - на сайті URE Club.

Контакти оргкомітету:
+38 044 227 67 53
+38 044 360 51 58
info@ureclub.com